Presentatie boek 'Dorpsgezichten'
Uitgegeven op 11-11-2017 om 14:42  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Er was vrijdagavond veel belangstelling bij de presentatie van het boek 'Dorpsgezichten 't Veld, Zijdewind en Moerbeek'. Sil Jong kreeg als de inzender van de titel het eerste boek overhandigd door Theo Vertelman de voorzitter van het Comité.

Het fotoboek is een vervolg op het in 2003 verschenen boek 'Wonen rond de Martinuskerk' door het Comité Fotoboek 2017.
Dat dit zeer gewaardeerd werd bleek wel uit de nagenoeg volle zaal van Café De Vriendschap aan de Rijderstraat t.o. de Martinuskerk.
Er zijn bergen werk verzet door het Comité, dat uit 8 personen bestond, bijgestaan door 25 contactpersonen en 10 fotografen uit de gemeenschap.Vooraf werd er een presentatie getoond van het door Paul Jong gemaakte grafisch ontwerp wat samen met Peter van der Zon op beeld was gezet als impressie over het geheel.
Na deze impressie werden er ook nog mooie opnamen getoond die gemaakt waren door Sil Jong.
Voor de jongerenvereniging JVC stond er ook nog een mooie verrassing te wachten. Zij kregen een cheque overhandigd van de opbrengst van de organisatie van het eerder georganiseerde 'Zijveldfestival'.
Na afloop van deze zeer gewaardeerde presentatie gingen de exemplaren als warme broodjes van de hand. Vanaf vandaag zijn ze ook in de DOP de Dorps-Superrr te verkrijgen.
De Superrr heeft zelfs een speciale actie op touw gezet, bij iedere besteding van 15 euro in de winkel krijgt men een stempel, wat bij een volle kaart met 20 stempels 10 euro korting oplevert. Zo kan het zogenaamde Smoelenboek al voor 5 euro in ieders bezit komen.

Theo Moras(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...