Sil: een zwerfkat met goede eetlust
Uitgegeven op 06-11-2017 om 13:58  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Sil is een knappe zwart witte kater, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 06-07-2003. Ineens was 'ie d'r, bij de vinder, altijd hongerig en kennelijk zonder onderdak. Vacht in matige conditie, tijd voor actie.

Na medisch controle bleek zijn rommelige vacht een kwestie van tijd, goede voeding en tijdelijk extra ondersteuning van een voedingssupplement en wow, wat is hij opgeknapt. Hoogste tijd voor een nieuw baasje.
Opvallend, elke maaltijd wordt verslonden alsof het zijn laatste is. We hebben hem al een paar keer verteld dat er echt nog meer is en dat hij niet bezorgd hoeft te zijn, maar na een leven als zwerfkat vindt Sil dat maar moeilijk te geloven. Oké, de worminfectie zal ook een rol spelen hoewel dat natuurlijk deskundig aangepakt is. Even een broodje laten staan op tafel is vragen om de grote verdwijntruc. Iets om rekening mee te houden: met eten in het spel kan hij ook wat stevig reageren naar soortgenoten. Zonder extra opwinding gaat het prima, zolang er maar voldoende ruimte is.Het is een aanwezige kat, niet vervelend of opdringerig maar zeker ook geen schaduw op de achtergrond. Zeker wel in voor een knuffel. Informatie van zijn voorgeschiedenis is niet bekend zodat ook de omgang met honden of kleine kinderen niet bekend is. Voor een leven als binnenkat is hij niet geschikt. Graag wil hij in de toekomst de mogelijkheid hebben om een fris neusje te halen, vliegjes te vangen en in het zonnetje in het gras te rollen.
U bent het met ons eens over de wauw-factor van Sil? om kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Wieringer historie:
Obers Hotel Zomerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...