Horeca Estafette wederom schot in de roos
Uitgegeven op 05-11-2017 om 13:44  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Voor de derde keer organiseerde de horeca op Wieringen de Horeca Estafette. Met ruim 300 deelnemers was het nu ook weer volle bak.


Dokter B.A. Ringskanaal presenteerde het onderzoeken van de dozen. Hilariteit in BrandendZand. Volgend jaar is Edwin Wittink hier niet meer te vinden maar opvolgster Bernice Reenders heeft al gezegd graag mee te willen doen.

De deelnemers werden in groepen van zo'n vijftig man van café naar café verplaatst in de bus van Rasch Touringcars. De lokaties bevonden zich op Westerland en in Hippo en Den Oever. In iedere zaak moesten de deelnemers een spel spelen of een opdracht uitvoeren. Het is de kunst om elk jaar een ander spel te bedenken, maar daar waren de kasteleins goed in geslaagd. Het initiatie kwam drie jaar geleden vanuit De Kasteleen. Schoonzoon Tom komt uit het zuiden van West Friesland (De Goorn en omstreken) en daar werd het idee opgedaan, opgepikt en op Wieringen geïntroduceerd. Vanaf de eerste keer in 2015 bleek het direct een groot succes. Er hadden zelfs nog veel meer mensen willen meedoen, maar de ruimte was beperkt. Het is dan ook zaak om je snel in te schrijven bleek wel.


In een bomvol Kasteleen werd de prijswinnaar bekend gemaakt. Dat waren dit jaar De Kwakmannen. De wisselbeker kwam helaas niet ongeschonden uit de strijd....

Namen van de Kwakmannen:

Martijn Heimensem (teamcaptain)
Stefan Cornelissen
Alex Cornelissen
Stefan Bakker
Mike Dekker
Pieter de Haan
Richard Wigbout

Van harte gefeliciteerd!
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
WR 13 van Ok de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...