Wiron verspeelt koppositie aan concurrent
Uitgegeven op 15-10-2017 om 17:35  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron heeft de wedstrijd tegen medekoploper Duinrand S met 2-4 verloren. De thuisclub slaagde er onvoldoende in om kansen te verzilveren. De bezoekers uit Schoorl deden dat wel en wonnen verdiend.


Foto's Reijer Zwart

Wiron miste drie basisspelers en dat was vooral op het middenveld te merken. Duinrand S kwam al in de tweede minuut op voorsprong. Nadat Dennis Veldhuis eerst nog met enig geluk een inzet met de voeten keerde was het even later wel raak. Uit de daarop volgende hoekschop kon Teun Louter aanleggen en scoren, 0-1. Wiron ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kansen van onder meer Perry Manshanden en Stefan Veldhuis werden niet verzilverd. Aan de andere kant wist Dennis Veldhuis met kunst en vliegwerk een treffer te voorkomen en werd de bal ook nog een keer van de doellijn gehaald. Kort voor het einde van de eerste helft werd het toch 0-2, toen Wouter Vroom een aanname na slordig verdedigen verzilverde.


Stefan Veldhuis scoort met een 'snoekduik'

Na tien minuten in de tweede helft leek het pleit beslecht. Slordig balverlies werd afgestraft en Duinrand S kon 0-3 aantekenen. Wiron richtte zich echter op en Cees van Eekelen, kort daarvoor ingevallen, scoorde uit een hoekschop 1-3. Stefan Veldhuis trof bijna doel, toen doelman Dick Blokker door een ongelukkige stuit van de bal verrast werd. Zowel Wiron als Duinrand S zagen vervolgens een bal door de lat gekeerd. Een kwartier voor het einde was het toch raak. Stefan Veldhuis kopte met een snoekduik een voorzet raak en schreef het mooiste doelpunt van de wedstrijd op zijn naam, 2-3. Een volgende kans ontstond uit een strakke voorzet van Robin Meilink, maar er stond niemand in het doelgebied om de bal binnen te schieten. In blessuretijd scoorde Duinrand S een rommeldoelpunt uit een hoekschop, 2-4, en stelde de overwinning veilig.


Een geslaagde buiklanding van Stefan Veldhuis: Hij zit!(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wierschuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...