Noordkop voor elkaar
Uitgegeven op 11-10-2017 om 19:10  |  link  |  bewaar  |  print

Ondersteuning en bemiddeling bij uw hulpvraag en / of hulpaanbod?

NOORDKOP - Heeft u een hulpvraag en bent u op zoek naar ondersteuning door vrijwilligers? Wilt u uw hulpvraag toelichten in een persoonlijk gesprek? Of bent u op zoek naar passend vrijwilligerswerk of wilt u zich inzetten bij informele zorg? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over wat voor hulp u kan bieden? De medewerkers van Vrijwilligerspunt Noordkopvoorelkaar kunnen u daarbij helpen!Noordkopvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Hier kunnen alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk gevonden worden.
Wij kunnen samen met u uw hulpvraag en/of hulpaanbod op de website www.noordkopvoorelkaar.nl zetten. Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Aanwezig van maandag t/m donderdag van 10:00-12:30 uur op Bernhardplein 76E, 1e etage, 088-0075250. Of dinsdagmiddag van 14:00-16:30 uur Bibliotheek School 7.

Kijkt u eens op onze website naar de volgende hulpvragen:
Rode Kruis zoekt versterking zoals een creatieve recruiter, een secretaris maar ook Jongeren Buddy's die voor minderjarige asielzoekers een ontspannen leefomgeving creëren.
Inloophuis is op zoek naar gastvrouw/gastheer. U draagt voor de zorg van de ontvangst en luistert naar wat de gast te zeggen of te vragen heeft.
Speelotheek 't Stokpaardje Julianadorp zoekt enthousiaste medewerkers die een bijdrage leveren bij het in- en uitlenen van speelgoed.
Zorggroep Tellus zoekt voor locatie de Lichtboei vrijwilligers voor de activiteitenruimte.
Informatiewinkel is op zoek naar ondersteuning voor de hulpvragen over allerlei formulieren, toeslagen, belastingen etc.
Er staan diverse hulpvragen op de website voor hulp bij het leren van de Nederlandse taal. Bent u diegene die ongeveer een uurtje in de week kan ondersteunen? Kijk op de website of kom naar het Inlooppunt van Noordkopvoorelkaar.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Ford C-Max 1.6 TDCI Titanium incl afleverkosten
€ 9.795,-

Te koop Mitsubishi Colt 1.3 bouwjr. 2005
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familiebezoek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...