Digitaal gemeentehuis?
Uitgegeven op 09-10-2017 om 20:44  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het volledig digitaliseren van de dienstverlening betekent dat alle zaken thuis van achter de computer geregeld kunnen worden. Wie daar moeite mee heeft kan iemand thuis laten komen om te helpen. De publieksbalie kan dan gesloten worden. Streven is januari 2019 om van Hollands Kroon een gemeente zonder loket te maken. Is dat acceptabel volgens Lada?

Peter Couwenhoven : "Een balie in Anna Paulowna heeft alleen betekenis voor Anna Paulowna. Het is geen centrale plek in de gemeente. Open houden van deze balie voegt weinig toe aan de service aan een groot deel van onze inwoners. Voor hen is de afstand tot de balie te groot en het kost veel tijd voor een bezoek. LADA wil de balie wel sluiten en vervangen door een mobiele balie die in de hele gemeente inzetbaar is. Zo behoudt de gemeente een aanspreek- en servicepunt voor haar inwoners. Er is nog steeds een grote groep, vooral oudere inwoners, die het prettiger vindt om in een persoonlijk contact geïnformeerd te worden dan via een telefoongesprek. Richt hiervoor een camper in.

Maak bekend waar vaste standplaatsen met de bezoektijden zijn. Met een elektrisch aangedreven camper wordt er voldaan aan het streven om de C02-uitstoot te beperken. De mobiele balie kan ook gebruikt worden om zelf informatie te verstrekken aan de inwoners over zaken die in de gemeente spelen. Motto: de gemeente komt naar u toe en wil met u in gesprek gaan".
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop Mitsubishi Colt 1.3 bouwjr. 2005
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Waterspektakel op de Kermis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...