Wieringers in het buitenland, Kelvin met Oeverse wortels gaat ervoor
Uitgegeven op 09-10-2017 om 03:12  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - (En een beetje er buiten...)Vorige week kwam voor de 29 jarige oud wieringer een droom in vervulling. Op zijn vakantie in Spanje werd hij benaderd door de organisator Marc van der Hear. Om mee te strijden voor het Wereldkampioenschap Truckpull in Amman Jordanië op 20 oktober.


2016, Kelvin kwam langs in Hippo tijdens de Hippofeesten, de mensen keken ademloos toe. Kelvin de Ruiter demonstreert zijn krachten, hij trekt in zijn eentje een vrachtwagen van Kaan in een mum van tijd over de streep.

De vader en moeder van Kelvin waren een aantal jaren geleden uitbaters van café De Eerste Aanleg in Den Oever, nu wonen ze alweer een poos in Surhuisterveen. Kelvin, toen een broekie is inmiddels ietsje groter geworden, zeg maar gerust, het is een reus! Mooi toch, ex-Wieringers in het nieuws.Kelvin de Ruiter die al 8 jaar Nederlands kampioen vrachtwagen trekker pulling is en tweevoudig Europees kampioen op dit onderdeel en de derde Sterkste man van Nederland is geworden, vindt het een eer om tussen deze grote namen mee te mogen strijden. De Ruiter zegt zelf dat er een mooie prijzenpot aan verbonden is, hij heeft groot gelijk, pakken wat je pakken kan. Hij vindt het een super ervaring om bijvoorbeeld tegen de vijfvoudig Sterkste man van de wereld Brain Shaw te mogen strijden.

Kelvin word benoemd als beste truckpuller en als showmanDe Ruiter schat zijn kansen goed in, maar het blijft een mega-sterk deelnemersveld. Kelvin zet zich voor 101 procent in en gaat er alles aan doen om zichzelf op de kaart te zetten.

En dan zeggen wij op Wieringen: Wieringers Willen Wel! Wieringernieuws wenst Kelvin veel succes in Jordanië!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Hoe groot wordt de opkomst? Gaat u woensdag stemmen?
Ja
Nee
Ik weet het nog niet
  
Occasions
Te koop VW Golf Variant 1.4 TSI Comfortline Automaat
€ 7.500,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Woonhuis Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...