Evenementencommissie trapt het seizoen af met traditionele feestavond voor vrijwilligers
Uitgegeven op 07-10-2017 om 13:58  |  link  |  bewaar  |  print

De Evenementencommissie van vv Succes en HV Tonegido heeft het programma voor komend seizoen zo goed als rond. Net als voorgaande jaren is de Vrijwilligersavond het eerste evenement wat op de kalender staat. Op zaterdag 21 oktober zijn alle vrijwilligers van beide vereniging, met hun eventuele partner uitgenodigd voor een ongedwongen feestavond in de sportkantine.

Deze avond, die aanvangt om 20.00 uur en zal duren tot plusminus 24.00 uur is voor de genodigde uiteraard kosteloos. Bovendien kan een ieder ook nog kans maken op drie lekkere etensbonnen van de plaatselijke horeca. In tegenstelling tot voorgaande edities worden deze prijzen niet meer door verloting bepaald. Dit jaar kunnen de etensbonnen verdient worden middels een onvervalste Bingoronde. Bij binnenkomst krijgt daarom iedere gast een bingokaart uitgereikt waar wellicht de winnende nummers op afgebeeld staan.
Verder is het de intentie om deze avond in een ongedwongen sfeer en zonder plichtplegingen te laten verlopen. De uitnodigingen van de Vrijwilligersavond zijn inmiddels al enkele weken de deur uit. Daarbij heeft de organisatie getracht geen vrijwilliger over het hoofd te zien. Mocht dit helaas toch gebeurt zijn en heeft u, ondanks u vrijwilligerswerk, geen uitnodiging ontvangen, schroom dan niet en neem contact op met: Marcel van Dijk. Telefoon 0655013555 of E-mail m.vandijk5@quicknet.nl. Voor degene die wel een uitnodiging hebben ontvangen maar zich nog moeten aanmelden, kunnen dit uiteraard ook nog doen- liefst voor 15 oktober- bij de andere adressen die in de toegezonden brief staan.

Andere Evenementen

Naast de Vrijwilligersavond is de Evenementencommissie al druk doende met de planning van de rest van het seizoen . Zo als het er zich nu laat aanzien komen er dit seizoen weer zes evenementen aan die uit de koker komen van deze commissie. De vaste datums zijn bij alle evenementen nog niet exact bekend maar er is wel een globaal beeld te geven vandaar hieronder een beknopt overzicht.

-21 Oktober de ‘Vrijwilligersavond’

Meer informatie hierover lees boven.

-Eind november/begin December. ‘Casino Royal’
Afgelopen seizoen was de succesvolle try out van dit gokevenement. Dit jaar hoopt de organisatie door te pakken en dat het grote publiek dit nieuwe evenement ook omarmd. Zodat het een vaste plek op de kalender krijgt.

-Vrijdag 22 December ‘Beierse avond’
Inmiddels een dijenkletser van jewelste. Alle ingrediënten voor een onvervalste ‘Bierfeste’ zijn ook dit jaar weer aanwezig. Dus het beloofd weer ‘Ein ganz tolle abend’ te worden.

-Zondag 7 januari ‘Oliebollentoernooi/Nieuwjaarsreceptie’
Onder meer met onderling zaalvoetbaltoernooi in de sporthal met uitreiking van ‘Oliebol van het toernooi’, die gebakken worden door meester oliebollenbakkers. Verder met levende muziek na afloop.

Februari/maart ‘De SportQuiz’
De onvolprezen sportquiz van buurtvereniging Noordervenne, waar iedereen zijn kennis over de internationale, nationale en regionale sport weer kan bijspijkeren in een sfeervolle ambiance.

Het weekeinde met Pasen 2018 ‘De Volleybalnacht’
Het besluit om de aanvangstijd van de Volleybalnacht te vervroegen is een voltreffer gebleken. Sinds jaren kwamen er weer meer aanmeldingen. Er kwam zelfs een aanmeldingen stop omdat het toernooi vol zat. Daarom wordt voortgeborduurd op dezelfde formule. En natuurlijk ontbreken de ‘Ouwe krijgers’ van het blaasorkest ook nu weer niet.

Eind mei/begin Juni ‘Eindejaarstoernooi’
Afsluiting van het seizoen met onder meer onderlinge wedstrijden, levende muziek, en eventueel afscheid nemen en huldigen van individuen of elftallen.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Ford C-Max 1.6 TDCI Titanium incl afleverkosten
€ 9.795,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NACO Zomerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...