Buitenlanders op Wieringen, Pascal Revenich
Uitgegeven op 06-10-2017 om 17:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dat klinkt wat oneerbiedig, maar het sluit mooi aan op de berichten over Wieringers in het buitenland. En dan is buitenland in de ogen van Wieringers al zo'n beetje direkt naast het eiland. Afijn, de eerste keer is de eer aan Pascal Revenich. Pascal is een Limburger (dat is te horen) van origine, maar sinds 2010 werkt en woont hij op Wieringen. En... hij wil hier niet meer weg.


Pascal in de mooie praktijk in bedrijfverzamelgebouw De Kliever.

Zelf zegt Pascal "Na een dag of wat heb ik alweer heimweh naar Wieringen!" Pascal is hier komen wonen omdat zijn partner Ellen Huijbers een geboren Wieringse is. De ruimte, de zee en de mentaliteit van de eilandbewoners staan hem erg aan. Pascal werkte vroeger bij DSM (De Staats Mijnen) in Sittard.


Het pronkstuk in de ruimte, dit mooie antieke buro.

Nadat hij Ellen drie jaar kon is hij hier dus in 2010 komen wonen en startte de sport- en herstelmassagepraktijk in 2012. eerst thuis, kort daarop in de praktijk van Jan Keijzer in Hippo. Toen Jan naar Oostenrijk verhuisde is Pascal verhuist naar het Molenveld. Naast massage richt hij zich nu ook vooral op hardlooptraining, bootcamp en personalcoaching (maximaal groepjes van vier personen). Maar het draait bij Pascal zelf nu vooral om zijn wens om voor zijn vijftigste verjaardag een marathon (ruim 42 kilometer) te lopen. Pascal traint hard om dit doel te bereiken voor 21 februari 2018, de dag dat Abraham hem inhaalt. Regelmatig schrijft Pascal over de aanloop naar deze enorme loop. Dit kunt u lezen op deze website. Wij wensen Pascal veel succes in dit mooie en bovenal zeer sportieve doel.


Waar Pascal de marathon gaat lopen is nog niet bekend, het liefst op en over Wieringen. Uiteraard zal Wieringernieuws de Marathon verslaan. U kunt de activiteiten van Pascal zijn bedrijf vinden op zijn website : https://www.facebook.com/OpWieringen/
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Ford C-Max 1.6 TDCI Titanium incl afleverkosten
€ 9.795,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 in de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...