Buitendag Schoorlse Duinen
Uitgegeven op 05-10-2017 om 12:29  |  link  |  bewaar  |  print

SCHOORL - Het is herfst, en het bos staat vol paddenstoelen. In de Schoorlse Duinen zijn de kabouters dagelijks actief. Als je goed kijkt zie je ze lopen in het duin. De kabouters heten je op zondag 15 oktober van harte welkom in de Schoorlse Duinen.

Je kunt een herfstkijkdoos maken en versieren met natuurlijke materialen. Loop op de Buitendag de speciale kabouterroute langs de schatkisten en doe onderweg opdrachten. Alle kinderen mogen verkleed komen en vrijwilligers zullen jullie graag schminken. Natuurlijk branden de vuurkorven om jouw broodje te bakken.
Met het afronden van de activiteiten ben je een echte kaboutervriend en ontvang je een diploma.Elke derde zondag van de maand is het buitenpret bij Buitencentrum Schoorlse Duinen op de Buitendag. Iedere maand nieuwe activiteiten die passen bij het seizoen. Zo beleef je met het hele gezin de Schoorlse Duinen en heb je een heerlijke dag buiten.
Voor deze dag is er een speciale strippenkaart ontwikkeld. Alle activiteiten te samen voor € 5,00 per persoon. De Buitendag is van 11:00 tot 16:00 uur en kent een vrije inloop.
Meer informatie op www.staatsbosbeheer.nl.

Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl. De toegang is gratis.
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Betaald parkeren van 10:00-19:00 uur.Poppentheater

SCHOORL - Jan Klaassen en Katrijn geven een herfstfeest. Poppentheater Belletje Sterk speelt een vrolijk herfstavontuur in Buitencentrum Schoorlse Duinen.

Natuurlijk is kabouter Zandkorrel (Zako) er ook weer bij. Hij zorgt voor alle paddenstoelen! Na afloop van de voorstelling ga je van een wilgentak een eigen kabouter knutselen en is er koffie, thee en limonade. Een kaartje kost € 7,50 euro. Voor iedereen vanaf 3 jaar. De voorstelling is op woensdag 18, zondag 22, vrijdag 27 en zondag 29 oktober om 11:00 en 14:00 uur en duurt ongeveer 40 minuten. Aansluitend is het knutselen.
Aanmelden via de site www.staatsbosneheer.nl.

Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl. De toegang is gratis.
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Betaald parkeren van 10:00-19:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Complete Wieringer brandweer eind jaren zestig,. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...