Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 28-09-2017 om 12:37  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws uit Den Oever.


Deze week een aanbieding waar veel mensen op hebben zitten wachten, ongepelde Hollandse Garnalen! Ja, u mag weer aan het werk! Oude kranten of plastic kleed op tafel, biertje erbij en pellen maar! Pas wel op dat u niet meteen alles op snoept tijdens het pellen! En als u toch wat overhoudt, lekker op een broodje met wat peper en zout, genieten maar!

1 kilo ongepelde Hollandse Garnalen voor € 9.90 !

Veel mensen zullen garnalen op de traditionele manier eten, op een broodje of als cocktail maar met garnalen kunt u zoveel meer doen! Maak eens een lekker pasteitje met garnalenragout, bereid een pastasaus met garnalen of als u echt creatief wilt zijn, maak zelf eens garnalenkroketten! Op de receptenpagina van onze website vindt u meerdere lekkere recepten!

De verbouwing van de visafslag is bijna klaar, binnen moeten nog de puntjes op de i gezet worden, maar buitenom is alles klaar. Nu is het de beurt aan het hoogheemraadschap. Vanaf 2 oktober gaan de werkzaamheden voor de dijkversterking beginnen. Voor u als bezoeker aan de ZeeVerse Vismarkt verandert er niet veel. U kunt gewoon blijven parkeren voor de deur, de meeste werkzaamheden vinden plaats langs de dijk.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NUBO Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...