Gymvereniging Advendo ontvangt 1000 euro van supermarktketen Lidl Wieringerwerf
Uitgegeven op 14-09-2017 om 17:29  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF – Gisteren ontving Andrea de Putter namens gymvereniging Advendo een cheque van 1000 euro. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Aanbieden sportlessen aan basisscholen

Gymvereniging Advendo is een lokale sportclub die op een laagdrempelige wijze sport en gezondheid wil bevorderen in Wieringerwerf. “Om hierin voor iedereen bereikbaar te zijn en de basisscholen te ondersteunen willen wij als club de vier basisscholen in Wieringerwerf ieder drie sport lessen aanbieden met de thema's; dans, motoriek en sport en spel. Middels deze drie lessen onder professionele begeleiding, met goed materiaal in een goede zaal willen wij kinderen laten zien dat bewegen leuk is!’’, aldus Andres de Putter. Supermarktmanager Remko overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor de buurt Wieringerwerf kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en projecten te ondersteunen.

Lidl helpt lokaal

Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...