Advendo en de Grote Clubactie
Uitgegeven op 12-09-2017 om 01:25  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Gymnastiek Vereniging Advendo blijft laagdrempelig en betaalbaar voor inwoners Hollands Kroon dankzij de Grote Clubactie

Leden van gymnastiek vereniging Advendo starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Advendo gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Vivian Bruin, clubcoördinator van Advendo: “Advendo staat bekend als een hele laagdrempelige en vooral betaalbare vereniging. Van de allerkleinsten, tot fanatieke turnjeugd, tot de ouderen uit onze gemeenschap, wij bieden lessen die voor velen uit onze omgeving heel interessant zijn. Een breed pakket, op diverse tijden, en uiterst betaalbaar. Dankzij de opbrengst van acties zoals de Grote Clubactie kan dit. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Erica en Ruud van der Erf - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...