Doet en Ontmoet
Uitgegeven op 11-09-2017 om 14:44  |  link  |  bewaar  |  print

NIEUWE NIEDORP - Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen bieden verschillende Doet & Ontmoet bijeenkomsten aan. Vanwege het succes in Hippolytushoef en Anna Paulowna wordt er 21 september ook gestart met een Doet & Ontmoet dagdeel in de Prins Maurits, Dorpsstraat 79. Iedere donderdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur staat de koffie klaar en zijn vrijwilligers aanwezig voor een hartelijk ontvangst.

Doet en Ontmoet
Doet en ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet en Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn.

Wilt u meer weten over Doet en Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven?
Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn. Servicepunt Nieuwe Niedorp, tel. 0223 535826.
Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 - 12:00 uur. Mail: niedorp@wonenpluswelzijn.nl.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opa en Oma Wittink - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...