Ingezonden brief overlast hangjongeren Groene Hart
Uitgegeven op 02-09-2017 om 14:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden brief op verzoek anoniem geplaatst, naam bekend bij de redactie.

Beste ouders, verzorgers en feestgangers,

Gisteravond is er weer een prachtig feest gevierd op het groene Hart te Hippolytushoef. Waarom deze feesten niet eerst even keurig gemeld worden is nu ondertussen wel duidelijk. Meneer dit is gewoon openbaar gebied en ik mag hier dus gewoon wiet roken, brommers uittesten, mijn blikjes bier, cola en natuurlijk golden power op de grond gooien terwijl de prullenbak (leeg!!!) gewoon naast mij staat. En meneer het vuurwerk is toch ook alweer in de handel! Wij zijn van mening dat dit helemaal geen overlast geeft in de avond(01:00 uur).Zoals u leest is er iets goed mis op het Groene Hart! Maar waar is de politie? of de jongerenwerkers? Wij de bewoners van het Kerkplein zijn totaal niet blij met deze jongeren! Laten we heel eerlijk zijn lieve mensen! deze jongeren verdienen een plek waar het hoort! Waar ze zichzelf kunnen uitleven! brommers gewoon aan kunnen laten staan! en het belangrijkste lekker kunnen kankeren(letterlijk)op elkaar!

Laat de bewoners nou is met rust! Er zijn gewoon ontzettend veel ouderen die hun nachtrust nodig hebben. Het groene hart is openbaar gebied dat klopt helemaal maar gebruik die plek eerlijk en zoals deze plekken worden bedoeld! Ga lekker bij je ouders thuis troep maken! en laat de bewoners en de gemeente niet ELKE dag jullie troep opruimen!

Het is gewoon een schande!

Ik zal me ook even richten op de ouders,

Fiets eens langs in de ochtend als u weet dat uw kind hier zat!(of sterker nog in de avond en kijk eens van een afstand toe) en oordeel zelf! Om ze te vinden gaat echt wel lukken, gewoon de wiet-lucht en het geluid volgen! Laat ze inzien dat er oudere mensen wonen, en zorg dat uw kind iets aan respect kan tonen als er gevraagd word rustig te doen.

Wij verwachten meer controle, van overheid en ouders!

'maar goed wij weten natuurlijk ook dat uw kind dit niet doet'

Bedankt voor uw aandacht en zoals u ziet hebben wij het meeste al voor uw kind opgeruimd!

Met vriendelijke groet,

(naam bekend bij de redactie)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Nieuweweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...