Kwartiermaker samenwerking Woonzorggroep Samen en Magentazorg
Uitgegeven op 31-08-2017 om 15:48  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Mevrouw Evelyn Lindeman is benoemd tot kwartiermaker van Woonzorggroep Samen en Magentazorg. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om te gaan samenwerken op het gebied van revalidatiezorg, behandeldienst en het complexe eerstelijnsverblijf. Mevrouw Lindeman is aangesteld voor het inrichten van deze nieuw op te zetten organisatie. Daarbij draagt zij zorg voor het opbouwen en verbinden van beide moederorganisaties en met andere betrokken partijen in het werkgebied.

"Met alle, in de jaren opgebouwde kennis en ervaring, in zowel bedrijfsleven als publieke sector, ondersteun ik nu graag organisaties als Magentazorg en Woonzorggroep Samen om complexe verandertrajecten snel en tot een goed resultaat te brengen", aldus Evelyn Lindeman foto).

Staat van dienst
Mevrouw Lindeman is afkomstig van het Medisch Spectrum Twente (MST), waar zij de afgelopen jaren de functie van lid Raad van Bestuur bekleedde. Haar portefeuille bevatte Financiën, ICT, inkoop, HRM en Facilitair Bedrijf. Binnen het MST was zij o.a. verantwoordelijk voor het binnen tijd en budget afronden van de nieuwbouw van het ziekenhuis in het centrum van Enschede en ontwikkelde zij een voor het ziekenhuis impactvol rendementsprogramma 2016-2017.

Voor het Medisch Spectrum Twente is mevr. Lindeman werkzaam geweest bij Aafje thuiszorg, huizen zorghotels, één van de grootste zorginstellingen in Rotterdam en omstreken. Hier bekleedde zij de functie van vice voorzitter Raad van Bestuur en was zij nauw betrokken bij verschillende grote veranderingsprocessen. Daarvoor werkte zij onder meer als financieel bestuurder bij de Gemeente Amsterdam en maakte ze deel uit van het directieteam van AEGON Leven.

Opleiding en achtergrond
Mevr. Lindeman (1960) heeft aan de Rijksuniversiteit van Groningen Business Strategy en Human core Business gestudeerd en volgde bij het Nive de opleiding tot Business controller (QC).

Over Woonzorggroep Samen en Magentazorg
Woonzorggroep Samen en Magentazorg zijn twee VVT organisaties die werken in de kop van Noord-Holland en Noord Kennemerland. Beide organisaties hebben een revalidatie-afdeling van ongeveer gelijke grootte. Het streven naar een samenwerking tussen beide organisaties is een antwoord op de huidige landelijke ontwikkelingen.
Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of www.magentazorg.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
1925 aanleg kleine Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...