Pleegouder bijeenkomst in Hollands Kroon
Uitgegeven op 30-08-2017 om 10:31  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op 12 september a.s. wordt in Wieringerwerf de vervolgbijeenkomst voor pleegouders, gezinshuisouders en steungezinnen georganiseerd. Deze avond zal staan in het teken van kennismaking en verdieping van die kennismaking. De NVP ondersteunt om met elkaar een stevig netwerk te vormen. De avond is ook bestemd voor pleegouders die de eerste avond niet aanwezig zijn geweest.

Het opvangen van andermans kinderen, als de eigen ouders dat even niet kunnen, is een prachtige vorm van vrijwilligerswerk. Maar het kan veel van jou en je gezin vragen. Hoe zorg je dat je het volhoudt als het even tegenzit? En hoe regel je voldoende hulptroepen, zodat je er niet alleen voor staat? De hulp en steun van een ander gezin kan dan veel voor je betekenen. Maar hoeveel gezinnen ken jij bij jou in de buurt die jouw vragen en problemen begrijpen en op wie je een beroep kunt doen?

Om in contact te komen met andere pleeggezinnen wordt deze tweede netwerkavond van Hollands Kroon georganiseerd. Want gezinnen kunnen een geweldige hulpbron zijn voor elkaar. Uit de eerste avond bleek dat contact met andere pleegouders zeker aan een behoefte voldoet. In deze tweede avond hopen we nog meer pleegouders te ontmoeten en een structuur te geven aan een regelmatig terugkerende vorm van netwerken die bij ons en jou past.

Voor wie: Iedereen die op welke manier dan ook zorgt voor het kind van een ander is welkom. Pleegouders, gezinshuisouders, pleeggrootouders en steungezinnen
Locatie: Incluzio Hollands Kroon, Westrak 208, Wieringerwerf
Aanvang: Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang programma om 20:00 uur
Aanmelden: Truus van den Berg, truus@boltha.nl tel 06-517 555 37 / Bert Meijerink, meijerinkbert@hetnet.nl tel 06-203 676 12.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...