Palingdrive Bridgeclub Wieringen
Uitgegeven op 19-08-2017 om 19:20  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Goede tradities verdienen het om in stand te worden gehouden. Bridgeclub Wieringen organiseert al meer dan veertig jaar haar traditionele Palingdrive. Die is ook dit jaar in café Waddenzee, Westerlanderweg 43, en wel op zaterdag 7 oktober.

De Palingdrive heeft een bij het voormalige eiland Wieringen passend karakter. Alle prijzen bestaan namelijk uit door Wieringer vissers gevangen paling. De drive begint om 19:30 uur en de bridgers moeten om 19:00 uur aanwezig zijn. Het inschrijfgeld is € 20,00 per paar; te betalen bij inschrijving aan de zaal. Niet leden betalen € 1,00 per persoon extra. De bridgeparen worden ingedeeld naar sterkte in lijnen. Het maximale aantal paren is 50. Per lijn wint meer dan de helft van de deelnemers een palingprijs met voor de eerste plaatsen: 1,5 pond versgerookte IJsselmeerpaling per persoon. Wie niet tot de winnaars behoort, heeft in de verloting kans alsnog kans op paling. Aanmelden kan via de agenda op de website van Bridgeclub Wieringen. Daar kun je ook de deelnemerslijst inzien. Wie dat lastig vindt kan zich met vermelding van de sterkte der paren ook aanmelden via bridgeclubwieringen@xs4all.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Siebrand Veenstra (0227-592354). Opgave is mogelijk tot en met vrijdag 6 oktober.

Palingliefhebbers kunnen een uitstekende maaltijd winnen. Bridgeliefhebbers zijn verzekerd van de uitstekende sfeer, waar de Palingdrive al jaren om bekend staat.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
Garage Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...