In Memoriam, Joop Buntjer
Uitgegeven op 17-08-2017 om 22:57  |  link  |  bewaar  |  print

9-9-1944 - 16-8-2017
HIPPOLYTUSHOEF - Op woensdag 16 augustus is na een ziekte die hij niet kon winnen Joop Buntjer overleden. Joop was een bekende Wieringer die altijd klaar stond voor verenigingen als er gemetseld moest worden, dat kon hij als de beste.


Joop was op zondag te vinden bij Succes. Hij had zijn eigen reclamebord, daarop stond kort maar krachtig JOOP op, voor deze man geen poespas.

In zijn arbeidzaam leven was Joop metselaar. Hij heeft vele jaren bij Braaksma gewerkt. Joop is toen nog nooit een dag ziek geweest, er zijn niet veel mensen die dat kunnen navertellen. Als er bij Wieringer sportverenigingen gemetseld moest worden kon men altijd rekenen op de inzet van Joop. Zondag was Joop zijn dag, dan was hij op het sportveld bij Succes. Daar hangt een mooi reclamebord, gesierd met een troffel en de naam 'Joop'. Eenvoud sierde deze man. Toen Joop met pensioen ging heeft hij nog mooie schilderijen gemaakt.


Op 12 augustus is Joop met de wensambulance naar Borger gereden om herenigd te worden met zijn broer broer Pieter en zijn zuster Coby.

Tot gisteren hoopte Joop nog op een wonder, hij heeft volgens zijn dochter Helga de strijd nooit opgegeven totdat de situatie opeens op woensdag heel snel verslechterde. Joop werd erg benauwd en is overleden. Tijdens zijn ziekte heeft zijn dochter Helga Joop altijd bijgestaan en goed verzorgd. Wieringernieuws wenst Helga en haar familie veel sterkte om dit grote verlies een plekje te geven. Rust zacht Joop.

Helga schreef deze mooie woorden,

YOU NEVER WALK ALONE PAPA

Ook vandaag en de aankomende tijd zal je niet alleen zijn.
Vandaag heeft mijn allerliefste papa het aardse verlaten om aan zijn laatste reis te beginnen. Lieve papa wat hebben we een ongelooflijke strijd gestreden die we niet hebben kunnen winnen. Dankbaar en trots ben ik op je dat ik je zolang heb bij mogen staan. Mogen de engelen over je waken en begeleiden tijdens je laatste reis. Lieve pap ik hou van je en ben er trots op je dochter te mogen zijn.

You never walk alone

Helga


(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Echtpaar Rasch - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...