Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 08-08-2017 om 19:06  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en heerlijk nieuws van de haven.

Afgelopen zaterdag waren er veel vragen naar welke vissoorten geschikt zijn voor op de barbecue en of we daar dan ook lekkere recepten voor hadden. Uiteraard hebben we die, neemt u hier maar eens een kijkje!Veel mensen denken bij vis op de barbecue aan zalm. Ontzettend lekker natuurlijk maar er is zoveel meer lekkers! Wat dacht u van gegrilde makreelfilet, gegrilde hele schol uit een visklem, gevulde forel en/of zalmforel, gegrilde Dorade, spiesjes van zeeduivel en natuurlijk de gegrilde langoustines!

En dan hebben we het nog niet gehad over oesters of verschillende soorten schelpjes zoals Amandes, Kokkels en/of Venusschelpen. Schelpjes, hoe dan, denkt u misschien. Er zijn hele mooie speciale grillpannen voor op de barbecue, die kunt u gebruiken om groente in te grillen maar is ook perfect voor schelpjes. Doe de schoongespoelde schelpjes in de pan, voeg daar wat lente-ui, teentje knoflook en een limoen in partjes aan toe. Zet de pan op de barbecue en wacht tot ze opengaan. Haal ze van de barbecue, strooi er wat zout, versgemalen peper en fijn gesneden peterselie over en wat limoensap uit de gegrilde limoen. Eet smakelijk!

Als u van het weekend de barbecue opstookt, dan hebben wij daar wel een lekkere aanbieding voor!Het recept van de week is broodje gevuld met warme mosselen

Een fijne week en tot zaterdag!

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers,

Esmeralda Loos-Dekker
ZeeVerse Vismarkt WieringenPS Heeft u zich al aangemeld voor de WhatsApp verzendlijst? Vanaf heden is het ook mogelijk om de wekelijkse aanbieding en last-minute aanbiedingen te ontvangen via WhatsApp! Wilt u op de hoogte gehouden worden via WhatsApp, stuur ons dan een mailtje met “aanmelden WhatsApp verzendlijst” en uw telefoonnummer en dan voegen we u toe! Uiteraard kunt u ook een appje sturen naar 06-12995486 met in het bericht de tekst “aanmelden WhatsApp verzendlijst” en uw naam.(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Westerland De Dentele - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...