Voetbal vrouwen veroveren harten
Uitgegeven op 07-08-2017 om 21:12  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Hoewel VZV geen bijdrage leverde aan de voetbalselectie van het succesvolle Nederlands Dameselftal was de belangstelling overweldigend mede door de successen bij de VZV-Handbal en Beachhandbal vrouwen. Er had zich al wel een groep enthousiastelingen gemeld bij het bestuur van voetbalvereniging VZV om een dameselftal in te schrijven bij de KNVB.

Later bleek echter dat zich een aantal potentiële leden afgemeld had bij de secretaris. Of dit succes het tij nog zal keren valt te betwijfelen.
Buurvereniging Con Zelo uit Waarland zou nog wat leden kunnen gebruiken. Dat zou mogelijk een voor de hand liggende optie zijn, net als een fusie tussen deze beide verenigingen in de toekomst.
Tussen vijf en zeven uur 's middags was het uitzonderlijk rustig langs de weg. Velen zaten thuis voor de buis, maar in Schagen puilde het Marktplein uit bij het Schager Popweekend. Daar waren grote drommen fietsers al op tijd naar toe getrokken om de wedstrijd op drie grote beeldschermen te volgen.Na het laatste fluitsignaal waren enkele veelzeggende ludieke posters waar te nemen over de prestatie van de Vaderlandse Leeuwinnen, een signaal naar de voetballers die het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Dick Advocaat zullen gaan vertegenwoordigen de komende tijd.

Theo Moras
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
Trien, Fok en Trijn - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...