Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 28-06-2017 om 12:13  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws van de haven.Heeft u al eens een bezoekje gebracht aan het Wieringer Eilandmuseum Jan Lont? In het museum kunt u een kijkje nemen in het vissers- en boerenleven van weleer, het culturele erfgoed van Wieringen. Er zijn speciale themadagen, u kunt deelnemen aan verschillende arrangementen en er zijn tentoonstellingen. Dit jaar zijn er zelfs 2, een gaat over de Afsluitdijk, van oud naar nieuw en er gaat een tentoonstelling over de Skuut- en Aakvisserij rond 1900. Een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in een stukje geschiedenis! Meer informatie zoals openingstijden en speciale arrangementen vindt u hier.

Nog geen 3 weken en het leukste culinaire visevenement in Noord Holland is er weer, het VIStival! Over 2 weken meer informatie over het VIStival, maar noteert u het alvast in uw agenda? Zaterdag 15 juli van 10.00 tot 18.00!

Sinds deze week zijn er 2 leuke video’s te bewonderen op onze website, 1 algemene video over de ZeeVerse Vismarkt en 1 video over de spieringvisserij. U kunt de video’s hier vinden. Veel kijkplezier!

Onze aanbieding deze week is Zeewolffilet, € 12.50 per kilo. Op onze website vindt u meerdere recepten met zeewolffilet zoals zeewolf in wijnsaus!

Zeewolffilet € 12.50 per kilo


Dit weekend zijn voor het laatst dit jaar de mooie pioenrozen van kwekerij Borst te koop tijdens de ZeeVerse Vismarkt. Dus als u nog iemand wilt verwennen met een mooi bloemetje, kom dan zeker even langs!

Een fijne week en tot zaterdag!

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers,

Esmeralda Loos-Dekker
ZeeVerse Vismarkt Wieringen(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cyrill de Maesschalck en zus Roos - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...