Jubileumeditie Dorpsfeest is feest met strik erom
Uitgegeven op 18-06-2017 om 18:37  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De 35e editie van het Dorpsfeest Westerland was er eentje om in te lijsten. "Een feest met een extra strik eromheen", aldus voorzitter René Hoekenga van het Dorpsfeest.


Foto's Herman Loer

"We hadden fantastisch weer, enorm veel publiek op de Boerenlandfair op zondag en ook de zaterdag was een dag vol gezelligheid en drukte." Hoogtepunt op zaterdag was volgens Hoekenga de Obstacle Run, waarvoor burgemeester Nawijn het startschot gaf. Hoekenga: "Zijn komst betekent erkenning voor onze vrijwilligers en de manier waarop zij zich ieder jaar weer inzetten voor de hele gemeenschap."


Boerenlandfair

Hoekenga kijkt uiterst tevreden terug op de manier waarop de jubileumeditie van het Dorpsfeest Westerland is verlopen. "Gezellig druk en enorm goed bezocht", vat hij dit weekend samen. "En het mooie weer was gewoon een extra cadeau voor ons 35-jarig jubileum." Bezoekersaantallen en veel deelnemers aan de verschillende programma-onderdelen zijn echter niet het belangrijkste bij het jaarlijkse Dorpsfeest en de daaraan verbonden Boerenlandfair benadrukt hij. "We organiseren dit feest met de hele gemeenschap voor de Wieringer verenigingen, waar alle opbrengsten naartoe gaan. Daar doen we het voor en zij kunnen die extra steun goed gebruiken."

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Spanvisserij, Piet Post - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...