Handbalkamp VZV opent met verrassing
Uitgegeven op 18-06-2017 om 17:03  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - Als afsluiting van het handbalseizoen wordt er door VZV op SP de Kogge alle jaren een handbalkamp voor de jeugd georganiseerd.

Bij de opening van het handbalkamp 2017 werd als traditie het VZV club weer door de jeugd uit volle borst gezongen en een toast uitgebracht op dit sportieve gebeuren.

En natuurlijk was clubicoon Gies van Waesberghe ook hierbij betrokken, voor Gies en zijn
vrouw Annie stond er echter ook nog een hele bijzondere verrassing te wachten.De fanfare Samen Voorwaarts kwam speciaal voor het echtpaar een Serenade uitbrengen omdat ze dit weekend ook 50 jaar getrouwd waren en de Handbal en het Sportcomplex de meest geschikte en passende gelegenheid hiervoor zou zijn om ze in het zonnetje te zetten.

Totaal onverwachts stonden ze daar beduusd in de belangstelling en werden ze toegezongen en gefeliciteerd door zijn handbaljeugd en iedereen die daar aanwezig waren.

Een mooiere opening kon niemand zich wensen en werden de eerste spellen en bezigheden afgewerkt waarna laat in de avond de slaapplaatsen in Sporthal ’t Zijveld werden opgezocht.

Het handbalkamp was weer perfect georganiseerd door de vele vrijwilligers en de begeleiders van de jeugdteams zaterdagmiddag werd het met prachtig weer naar ieders tevredenheid afgesloten.

(Theo Moras)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kampioenen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...