SHK start vol ambitie haar eerste thema avond
Uitgegeven op 10-06-2017 om 14:01  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Na de verkiezingsoverwinning van Senioren Hollands Kroon in 2014 is de SHK nog vol ambitie. De stip aan de horizon is nu de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Het streven is om in de loop van dit jaar te groeien in ledental. Waarmee de partij meteen hoopt over meer kandidaatsraadsleden te kunnen beschikken. Het is de ambitie om de verkiezingsoverwinning van 2014 op zijn minst te kunnen continueren.

De SHK is blij met de plannen om in gemeente Hollands Kroon binnenkort te starten met gesprekken met alle inwoners boven de leeftijd van 75 jaar. Daarom kiest zij dit onderwerp voor haar eerste thema-avond. WonenPlusWelzijn heeft samen met de LSBO Lokaal Samen-werkende Belangen Organisaties hiertoe een vragenlijst opgesteld. Deze kan digitaal ingevuld worden of samen met een Vrijwillig Onafhankelijke Adviseur.
Voor belanghebbenden, familie, mantelzorgers en andere geïnteresseerden belegt de SHK deze avond op dinsdag 13 juni. Wat is het doel van deze gesprekken en hoe kan er gevolg aan de uitkomsten worden gegeven?
We komen bij elkaar in Zorgcentrum de Trambaan, Koperwiek 30 te Nieuwe Niedorp. Aanwezig zullen zijn de heer Jan Kers, voorzitter van de L.S.B.O. en Marika de Jager van Wonen plus Welzijn om op al uw vragen een antwoord te geven. Vanaf 19.15 staat de koffie klaar en om 19.30 uur vangt de bijeenkomst aan.
Wilt u meer weten over de activiteiten van de SHK dan adviseren wij U de website www.seniorenhollandskroon.nl eens te bezoeken.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bus in de sloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...