Collecte voor het Oranjefonds
Uitgegeven op 06-06-2017 om 14:10  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Veel mensen gaan deze week de straat op voor een mooier en socialer Nederland. Vijf verenigingen en stichtingen in Hollands Kroon doen van 6 t/m 10 juni mee aan de derde landelijke Oranje Fonds Collecte. Met de opbrengsten kunnen zij hun eigen organisatie draaiende houden én steunen zij sociale projecten in hun provincie.

Voor verenigingen en stichtingen is het niet altijd makkelijk om de begrotingen rond te krijgen. Zij zijn afhankelijk van contributies of donaties. Het Oranje Fonds vindt dat zij ieder op hun eigen manier een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving. Of het nu gaat om een dorpshuis, Voedselbank of een sportclub: al deze organisaties brengen mensen samen, worden gerund door vrijwilligers en zorgen zo dat ons land mooier en socialer wordt. De Oranje Fonds Collecte is er om hen op een laagdrempelige manier steun te bieden.


Deelnemende organisaties in Hollands Kroon zijn Destiny Colorguard, DRG Scouting Niedorp, Stichting Diaconie de Ark, SV Advendo en T.C. De Maaier. Zij mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstelling. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld iets extra's doen voor de doelgroep of voor de vrijwilligers, of noodzakelijk onderhoud bekostigen. De andere helft van de opbrengst gaat naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oliehandel B. Zuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...