Wielerfestijn enorm in trek
Uitgegeven op 05-06-2017 om 19:35  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - De wielerronde en Dikke-banden-rugzak-race genieten tijdens de Pinksterfeesten altijd van een enorme belangstelling.

Om 12:00 uur werd gestart met de Dikke-banden-rugzak-race. Het is dan al een drukte van belang op de kermis en op en rond het wielerparcours door de straten van 't Veld.
Overal rond het parcours zijn tuinen en terrassen bezet door buren vrienden en bekenden die er een prachtige gezellige 2e Pinksterdag van maken met elkaar.
Ook was het weer zeldzaam mooi weer om een dergelijk evenement te organiseren.De schooljeugd reed op hun eigen fiets één of twee rondjes over het wielerparcours.
Alle kinderen kwamen al dan niet verkleed en op versierde fietsen aan de start tegen over café De uitdaging. Dat alleen was prachtig geheel om te zien.
Dat dit wielerevenement nog in lengte van jaren in stand kan worden gehouden bleek maar weer. Maar liefst 146 kinderen verschenen al dan niet vergezeld van ouders of verzorgers aan de start.Degenen met de leukste, mooiste en origineelste creaties kwamen in aanmerking voor mooie prijzen beschikbaar gesteld door Pim v.d. Fluit van Intertoys uit Heerhugowaard.
Onderweg kregen de deelnemertjes op verschillende punten wat leuks of wat lekkers in hun rugzak gestopt. Bij de finish kreeg iedereen nog een mooi aandenken aan deze dag die gesponsord werd door Kinderopvang De Keet.
Blije kinderen, die alvast enthousiast gemaakt worden voor het wielergebeuren voor later.

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Marathon Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...