Steenwerpen trekt record aantal deelnemers
Uitgegeven op 05-06-2017 om 11:00  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Het 'Steenwerpen Open' tijdens de Pinksterfeesten in 't Veld is wederom succes vol verlopen en heeft weer duidelijk bewezen dat het een vast onderdeel is geworden in het programma van de Pinksterkermis. In samenwerking met café de Vriendschap en café de Uitdaging werd het 'Steenwerpen Open' voor het 4e jaar georganiseerd. Er deed weer een record aantal deelnemers mee aan dit nog steeds aan populariteit toenemende vermakelijkheidsspel.Deze editie hadden zich 50 teams aangemeld. Een record aantal van 250 deelnemers waren op komen dagen om er weer een bijzonder aantrekkelijk schouwspel van te maken. Onder uitstekende weersomstandigheden en een groot aantal enthousiaste belangstellenden werd ook dit jaar op 8 banen gestreden.
Zowel voor café De Vriendschap als voor café De Uitdaging werd op 4 banen vol overgave door ieder team gestreden voor eer en glorie en voor een goede en zo hoog mogelijke klassering.
Het spektakel kon onder een heerlijk zonnetje worden afgewerkt, waar de organisatie nagenoeg vlekkeloos en zonder wanklanken verliep.Buiten voor café de Uitdaging zorgde de Band The Cats Aglow ook dit jaar voor knotsgezellige live muziek. Dat bleek weer een schot in de roos te zijn.
De finale van het Steenwerpen met de acht best presterende teams werd op de banen voor café De Vriendschap afgewerkt. Het werd ook deze keer een zinderende onvoorspelbare en bijzonder spectaculaire finale.
Het 5 man tellende team 3 werd met een voortreffelijke score van 41 punten de terechte winnaar.
Als tweede eindigde het team van Leo Koopman met een score van 37 punten, waar Johan Burgers de hoogste score van 14 punten in de beslissende finalereeks neerzette.
Derde met 1 puntje minder werd het Team van The Greenery met een score van 36 punten.

Theo Moras(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Koningstraat met postkantoor - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...