Janny Liebe ervaring rijker op Alp d'Huzes
Uitgegeven op 03-06-2017 om 12:31  |  link  |  bewaar  |  print

FRANKRIJK - Janny Liebe bedwong afgelopen week per voet de Alp'd'Huez in het kader van de jaarlijkse actie voor het KWF.

Donderdag 1 juni was weer het jaarlijks terugkerende evenement Alpe d’HuZes op de Alpe d’Huez in Frankrijk. De Alpe d’HuZes wordt georganiseerd voor KWF. Hierbij fietsen, lopen of hardlopen mensen de Alpe op om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit jaar was ook Jannie Liebe uit Hippolytushoef 1 van de paar duizend deelnemers. Zij liep 1 maal van beneden naar boven, een tocht van 14 kilometer.


De top van de Alpe d’Huez ligt op 1860 meter hoogte. Tijdens de loop werd Jannie onverwachts vergezeld door haar dochter Debbie.

Onderweg zagen zij allemaal toppers die op weg waren naar de top, zowel lopend, hardlopend als fietsend.


Janny met Flip, dochter Debbie en de kleinkinderen.

Ook zij bedwongen de 21 haarspeldbochten die je naar de top brengen. Allemaal wel ter nagedachtenis aan een overleden familielid, vriend, vriendin of andere bekende. Alle ingrediënten voor een emotionele dag dus.Kort voor vertrek overleed de zwager van Jannie, Wil Tolhuis. Ter nagedachtenis aan hem staken zij een kaars aan in de Nederlandse bocht; Bocht 7. Wil was namelijk een groot wielerliefhebber.

In totaal haalde Jannie € 1233,36 euro op voor KWF. En prachtige opbrengst!! Dit werd bij elkaar gebracht door vele particuliere & bedrijfsmatige donaties, waarvoor Jannie iedereen zeer dankbaar is!! Het totaal bedrag van de Alpe d’HuZes is ruim 10 miljoen!

Misschien een inspiratie voor andere Wieringers om ook een keer deel te nemen aan dit prachtige evenement. Je houdt er een onvergetelijke ervaring aan over!!

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/jannieliebedeijkers
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Renault Clio 0.9 TCe Expression
€ 9.450,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
60 jaar Succes in 1984 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...