De laatste...
Uitgegeven op 19-05-2017 om 13:53  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Gisteravond was het zover: de laatste Beltpraet is gestencild, geraapt en geniet. Na 37 jaargangen zal de laatste papieren editie zich een weg vinden naar de leden van Succes en Tonegido.

Het blijft gek. Iedereen begrijpt dat de tijden zijn veranderd en dat de wereld digitaliseert. Maar als dan eenmaal de laatste Beltpraeten klaar liggen voor distributie, geeft dat toch een vreemd gevoel.


Marja van Dijk mag de taart aansnijden

Gisteravond was daarom ook het moment voor Succes en Tonegido om alle Beltpraet vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Ze werden in de Toko ontvangen met koffie en gebak, die werd aangesneden daar Marja van Dijk. Iedereen kreeg een bloemetje en een bedankkaartje met daarop 100 woorden van Bart Lankester over het "instituut Beltpraet". Vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt om alle trouwe rapers, nieters, stencillaars, penningmeester en bezorgers te vereeuwigen. Grote dank aan iedereen voor de afgelopen 37 jaar. Een periode om trots op te zijn!

In het vervolg kan iedereen zijn kopie voor de website van voetbalvereniging Succes sturen naar Marja van Dijk, J.van.dijk44@quicknet.nl of naar communicatie@vvsucces.com.

Trouwe (maar ook nieuwe) lezers wordt aangeraden om zich op de website van Succes aan te melden voor de digitale nieuwsbrief. Dan ontvangt u via de e-mail periodiek de meest recente geplaatste artikelen keurig op een rij.


De medewerkers van de Beltpraet werden vereeuwigd
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Te koop Volkswagen up! 1.0 MBT move up
€ 9.750,-

Toyota Auris 1.8 Hybrid Lease Pro inklusief afleverkosten
€ 13.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Herman Post - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...