SHK hield jaarvergadering
Uitgegeven op 18-05-2017 om 10:11  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op zaterdag 13 mei hielden de Senioren Hollands Kroon hun voorjaarsvergadering. Er kwamen 25 leden die met elkaar een goede discussie aangingen over onder andere het verfkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.Dankzij het voorbereidende werk lag er een redelijk volledig programma. Niettemin kunnen er nog altijd suggesties worden aangeleverd.
Door het vertrek van twee dagelijks bestuursleden werden er vier nieuwe bestuursleden gekozen. Het is van groot belang dat deze bestuurders door een goede samenwerking SHK naar een volgende bestuursperiode in de gemeenteraad van Hollands Kroon brengen.
Ook kwamen er leden bij voor de Denktank. De suggestie werd gedaan om eens te informeren naar het beleidsplan van de gemeente Roerdalen in Limburg, waar men stuurt op geluk.
Dit idee kan heel goed passen op de drie thema’s die onlangs zijn geopperd door de gemeenteraad: Ouderenzorg met eenzaamheid. Dit thema geldt ook voor jongeren.
Activiteiten voor en van jongeren en alcohol en drugs. Een en ander passend in het kader van het Sociaal Domein.
Er werd gevraagd naar hetgeen de afgelopen raadsperiode voor Hollands Kroon heeft opgeleverd in relatie tot het vorige verkiezingsprogramma. Er is al veel gerealiseerd zoals de implementatie van de nieuwe wijze van zorg aanbieden, de
vaarroute Amstelmeer en Visjagersgaatje, recreatiewoningen, provincie amendement en Snippergroen. Verder is toegezegd dat er een evaluatie van gerealiseerde projecten zal komen in de ALV najaar 2017.
Voor meer info en het volledige verslag, zie www.seniorenhollandskroon.nl.

Van links naar rechts:
Piet Bruijstens, Otto Klink, Diana van der Kraats, Jacqueline Philipsen en Marieke Roos. Zij vormen het nieuwe bestuur.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Duizenden zonnepanelen langs de A7 bij de Zuiderhaven,
Ja
Nee
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 full Hybrid bj 2015 incl afleverkosten
€ 20.945,-

Lexus CT 200H Hybrid business Style Leder
€ 17.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Waterspektakel op de Kermis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...