Julian: een knappe zwart witte kater
Uitgegeven op 15-05-2017 om 05:46  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Julian is een knappe zwart witte kater, inmiddels gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 08-04-2016. Hij hoort bij het groepje katten die gevangen
zijn bij een winkelcentrum in Julianadorp. De meesten zijn al geplaatst, gewoon als gezellig huiskatje, dit leuke katertje had een beetje pech.


Medisch onderzoek wees namelijk uit dat hij een nierbekkenontsteking had, meestal veroorzaakt door een verwaarloosde blaasontsteking, en blaasgruis (struviet). Het duurde even voor de juiste antibiotica alle bacteriƫn onder de duim had. Zo sneu. Goed nieuws, hij is helemaal goed gekeurd en mag geplaatst worden!! Het blaasgruisdieet (Royal Canin S/O) is wel levenslang om herhaling te voorkomen.

De eerste dagen in het asiel vond Julian erg spannend, hij moest echt even wennen. Al snel brak het ijs en bleek hij gewoon heel erg lief, speels en gezellig te zijn. Andere katten zijn geen probleem, dat is hij ook gewend.
Hoe hij omgaat met honden is niet bekend. In zijn nieuwe woonomgeving, eenmaal bekend, gewend en vertrouwd, zou het fijn zijn om geregeld naar buiten te kunnen, heerlijk achter de blaadjes aan en vliegjes vangen. Voor gure en regenachtige dagen is een kattenbak in huis ook een optie, Julian weet de gebruiksaanwijzing.

Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Als we nu moesten stemmen voor de gemeenteraad
VVD
LADA
Senioren Hollands Kroon
CDA
Christen Unie
Groen Links
OHK Lijst Wittink
D66
PvdA
Progressief Wieringermeer
  
Occasions
Ford Focus 1.6 TDCI Titanium inclusief afleverkosten
€ 5.445,-

Lexus CT 200H Hybrid business Style Leder
€ 17.990,-

Wieringer historie:
Het koffertje van Bert van Dalen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...