Geen Wieringertuinronde, wel Verborgen Schatten
Uitgegeven op 26-04-2017 om 21:44  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Soroptimistclub Wieringerland verzet de bakens. Na zestienmaal de Wieringer tuinronde te hebben georganiseerd, waar honderd tuineigenaren vrijblijvend aan hebben meegewerkt en vele goede doelen mee zijn gesteund, is het tijd voor afwisseling. De Sorren organiseren in het najaar, op 8 oktober, de ronde Verborgen schatten door Hollands Kroon. De ronde kan zowel per auto als fiets worden afgelegd.

Om deze unieke ronde te organiseren is de club op zoek naar mensen die hun privé collectie willen tonen. Inmiddels hebben diverse verzamelaars al toegezegd mee te willen doen, zo zal er onder andere een mooie verzameling modelauto's, zakhorloges, wandelstokken, poppenhuizen, auto's, motoren en serviezen te zien zijn.Maar om er een mooie ronde van te maken zijn meer collecties welkom. Mocht de collectie niet thuis tentoongesteld kunnen worden, zijn er mooie en bijzondere locaties beschikbaar.
Wie zijn of haar collectie een keertje voor publiek wil openstellen, kan zich aanmelden via Anja Moeijes, anja.moeijes@hetnet.nl of 0227-592236.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wandelclub 1943 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...