Schoon Hollands Kroon
Uitgegeven op 27-04-2017 om 10:12  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het nieuwe contract voor onkruidbeheersing op verharding, vegen van goten en reinigen van kolken is gegund aan Zuidema Groenvoorzieningen BV uit Slootdorp. Zij gaan voor ons de komende drie jaar trottoirs, parkeerplaatsen, pleinen en bijbehorende goten en kolken (putten) vrij houden van onkruid, bladafval en zand.

Start

Zuidema Groenvoorzieningen BV start eind april met haar werkzaamheden. Zij gaan de komende weken eerst aan de slag met een zogenaamde nulronde. Hiermee zorgen zij ervoor dat alles in onze gemeente er netjes bij staat.

Beeldkwaliteit
Nadat de nulronde is uitgevoerd zorgt Zuidema Groenvoorzieningen BV dat het straatbeeld continu voldoet aan de vereiste beeldkwaliteit. Bijzondere locaties (zoals centra en begraafplaatsen) moeten voldoen aan kwaliteit A (hoog), woonkernen aan kwaliteit B (standaard) en bedrijventerreinen aan kwaliteit C (laag). Meer informatie over het onderhoud en de kwaliteit van onze openbare ruimte kunt hier vinden.

Informatie
Speciaal voor de inwoners heeft Zuidema Groenvoorzieningen BV een facebookpagina opgesteld. Voor meer informatie kunt u terecht op facebookpagina ‘Schoon Hollands Kroon’.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Brug - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...