De mantelzorgers in het zonnetje gezet
Uitgegeven op 20-04-2017 om 15:56  |  link  |  bewaar  |  print

HOORN - Omring weet het als zorgorganisatie als geen ander: mantelzorgers zijn van essentieel belang! Op 19 april bezochten 274 mantelzorgers op uitnodiging van Omring de hilarische en herkenbare voorstelling De Gouwe Ouwe. Een bijzondere en gezellige avond!

Een geluid van herkenning, toen in het eerste stuk Sorghvliet al aan bod kwam. Een luid lachsalvo vulde al snel de zaal van schouwburg Het Park. Actrices Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij speelden drie typetjes die op latere leeftijd nog werken in een fastfoodrestaurant en doorbraken op hilarische wijze de taboes van het ouder worden. Alle perikelen van het ouder worden en het mantelzorgen kwamen aan bod tijdens deze bijzondere avond. Een feest der herkenning voor de vele aanwezigen.


Het was een drukte van belang

In december deelde Omring in West-Friesland en de kop van Noord-Holland 4.000 oliebollen uit tijdens de jaarlijkse Hollybollenactie, om zo in contact te komen met mensen die iets voor een ander doen. Hierop ontving de zorgorganisatie meer dan 500 fantastische verhalen: Een buurvrouw die voor haar buurman zorgt, omas die kleinkinderen willen bedanken voor hun hulp en moeders die hun dochter in het zonnetje wilden zetten. Veel verschillende reacties, maar allemaal even hartverwarmend. Zo hartverwarmend zelfs, dat Omring besloot alle genomineerden in het zonnetje te zetten en uit te nodigen voor de voorstelling.

Na afloop ontvingen alle aanwezigen een goodie bag aangeboden door Omring. Hierin zaten leuke producten en kortingen van onder andere Het Park, de maaltijdenservice van Food Connect en een kortingsbon van Snackbar Judith, een mooie verwijzing naar het werk van de dames in De Gouwe Ouwe.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Flora en Visserijdagen
Ik ga heen
Ik twijfel nog
Ik blijf thuis
  
Occasions
Ford Focus 1.6 TDCI Titanium inclusief afleverkosten
€ 5.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi 3drs Airco
€ 3.850,-

Wieringer historie:
De Kapel van Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...