Gerard Joling opent Bloemendagen
Uitgegeven op 20-04-2017 om 00:59  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Op zaterdag 29 april om 14.00 uur worden de Bloemendagen geopend door niemand minder dan Gerard Joling. Hij groeide zelf op in deze bloemrijke regio en heeft verschillende bijbaantjes gehad in de bloembollen, voordat hij de wereld van glitter en glamour ontdekte.


Dit gaat u allemaal weer zien tijdens de Bloemendagen. (foto's aangeleverd door de organisatie)

Gerard Joling staat bekend om zijn vermakelijke, flamboyante en informele voorkomen. Een combinatie die een extra gezellige dimensie geeft aan de opening van de Bloemendagen, die ook dit jaar weer kleurrijk wordt omlijst door de inmiddels beroemde tulpenpluktuin.

De zanger heeft in zijn carrière al eens een tulp mogen dopen, maar een vers bosje plukken is nog nieuw voor hem. Nadat hij de tulpen aan zijn moeder heeft overhandigd, is het evenement officieel geopend en mogen de basisschoolkinderen en anderen geïnteresseerden de tulpenpluktuin induiken.


(foto aangeleverd)

Na de opening kunt u nog tot en met 3 mei genieten van de Bloemendagen. Dat betekent dat u zo’n honderd grote en kleine mozaïeken, bewegende werkstukken, compleet gedecoreerde straten en mooi versierde bruggen kunt bewonderen, aan puzzelritten en workshops kunt deelnemen of markten en optredens kunt bezoeken. De Bloemendagen is een gratis evenement, dat mede mogelijk wordt gemaakt door vele sponsors en vrijwilligers, waar jong en oud van alles kan zien, doen en beleven.

Meer informatie over de Bloemendagen vindt u op onze vernieuwde website www.bloemendagen.nl. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi 5drs Sport inklusief rijklaarmaak kosten
€ 4.445,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.499,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Beltstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...