Trien van de Gest compleet overrompeld met surprise-party
Uitgegeven op 18-04-2017 om 21:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Dat wis even schrikken voor Trien van de Gest toen zij met Kees thuiskwam na een paar dagen weg te zijn geweest na alle drukte rondom haar 25-jarig jubileum.Een heuse surprise-party bij thuiskomst, Trien wist van niets. Familie en vrienden waren uitgedost als Trienen. Een geweldig feest volgde.

Trien op haar Facebookpagina: "Paar dagen met 'mien Knilles' weg geweest als cadeautje voor m'n 25-jarig bestaan. Wat kan er in drie dagen veel gebeuren: Kom je thuis, blijkt je zoon opeens je dochter te zijn, je broer is je zus geworden, neef is eigenlijk nicht en vrienden blijken vriendinnen te zijn en de wederhelften daarvan hebben daar helemaal geen moeite mee, die doen gezellig mee!
En dan dat buffet...... wauw! En de taart gebakken in mijn twee favoriete smaken... hrlijk! Simon blijkt op nauwgezette aanwijzingen van zijn zus een volleerd kok te zijn! Het smaakte allemaal overheerlijk!
(Wat een verrassing, zal 't nit, nit meer vergeten! Dank jullie wel allemaal!)
"


Trien snijdt de heerlijke taart aan. Binnenkort is het moederdag, dan is het gezellige winkeltje weer gevuld met mooie kadootjes voor moeder.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
Hoe groot wordt de opkomst? Gaat u woensdag stemmen?
Ja
Nee
Ik weet het nog niet
  
Occasions
Te koop VW Golf Variant 1.4 TSI Comfortline Automaat
€ 7.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerlanderkerk gezien vanaf De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...