Trien van de Gest compleet overrompeld met surprise-party
Uitgegeven op 18-04-2017 om 21:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Dat wis even schrikken voor Trien van de Gest toen zij met Kees thuiskwam na een paar dagen weg te zijn geweest na alle drukte rondom haar 25-jarig jubileum.Een heuse surprise-party bij thuiskomst, Trien wist van niets. Familie en vrienden waren uitgedost als Trienen. Een geweldig feest volgde.

Trien op haar Facebookpagina: "Paar dagen met 'mien Knilles' weg geweest als cadeautje voor m'n 25-jarig bestaan. Wat kan er in drie dagen veel gebeuren: Kom je thuis, blijkt je zoon opeens je dochter te zijn, je broer is je zus geworden, neef is eigenlijk nicht en vrienden blijken vriendinnen te zijn en de wederhelften daarvan hebben daar helemaal geen moeite mee, die doen gezellig mee!
En dan dat buffet...... wauw! En de taart gebakken in mijn twee favoriete smaken... hÚÚrlijk! Simon blijkt op nauwgezette aanwijzingen van zijn zus een volleerd kok te zijn! Het smaakte allemaal overheerlijk!
(Wat een verrassing, zal 't nˇˇit, nˇˇit meer vergeten! Dank jullie wel allemaal!)
"


Trien snijdt de heerlijke taart aan. Binnenkort is het moederdag, dan is het gezellige winkeltje weer gevuld met mooie kadootjes voor moeder.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
De nieuwe ophaalstrategie van HVC en Hollands Kroon
Goed plan, er moet meer gescheiden worden.
Laten zoals het was.
Geen mening, ik vind allebei de opties prima.
  
Occasions
Toyota Corolla 16 VVTi Linea Sol
€ 3.400,-

Toyota Prius Wagon 1.8 Hybrid inclusief afleverkosten
€ ,-

Wieringer historie:
Kooibos - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...