Zonnige geslaagde puzzelrit TOW met originele tractoren
Uitgegeven op 16-04-2017 om 17:06  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De jaarlijkse puzzelrit van de TOW is oinder perfecte omstandigheden verreden. Inmiddels niet meer weg te denken, al zo'n tien jaar vertrekken er op Eerste Paasdag tientallen tractoren vanuit De Kasteleen voor het jaarlijkse rondje over Wieringen. Onderweg een paar pittige opdrachten. De honderden campinggasten op Waddenzee keken hun ogen uit hoe het peloton de camping passeerde. Stapvoets, er lag een rauw (Paas)ei op een lepel, deze mocht niet breken.


Op camping Waddenzee moesten de deelnemers een lastig parcour afleggen met een ei op een lepel, deze mocht niet breken. Dit ging prima, van de vijftig deelnemers braken er slechts drie een eitje. Helaas werden de eerste 9 deelnemers door het verkeerde hek naar buiten gestuurd, die moesten even herontiëren. Op de foto Wesley van der Schuur met bijrijder Kevin van Beveren. Wesley is deelnemer van het eerste uur.

Naast oude tractoren ook originele en prachtige nieuwe. Deze paste maar juist over het paadje!

Lekker op de trekker...

Een fraai tafareel, de TOW op zijn Paasbest!

Henk-Jan Wittink maakte deze foto's, vaste TOW fotograaf Hein van Schie honderden andere. KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S!!. Om 17:00 uur druppelden de laatste deelnmers binnen, daarna werd de uitslag bekendgemaakt. Deze volgt, op dit moment is deze nog niet bekend. Hulde aan Leen Kooij, hij had wederom een pittig traject voor de deelnemers in petto.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Flora en Visserijdagen
Ik ga heen
Ik twijfel nog
Ik blijf thuis
  
Occasions
Ford Focus 1.4 Wagon
€ 2.250,-

Lexus CT 200H Hybrid business Style Leder
€ 17.990,-

Wieringer historie:
Lutjestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...