Lijnenkampioenen Bridgeclub Wieringen
Uitgegeven op 07-04-2017 om 11:07  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De wintercompetitie van Bridgeclub Wieringen is ten einde. De laatste 7 wedstrijden van de wintercompetitie wordt traditiegetrouw gestreden om de lijnenkampioenschappen. De kampioenen zijn bekend en namen deze week hun prijzen in ontvangst.

De kampioenen van de dinsdag- (4 lijnen) en donderdagcompetitie (3 lijnen) kregen na de laatste wedstrijd een door sponsor Bert Loos van Wieringer Nieuws / Bello PR-PRodcuties beschikbaar gesteld koffie- en theepakket.


De lijnenkampioenen van dinsdag, staand vlnr Bep Linschoten, Greetje Boersen, Elly Boeschoten, Bert Loos, Anja Vriezema, Lia Ypenburg, Henk-Jan Wittink, Bertus Tijsen en Trudy Honders (Wytze van der Meer was afwezig)

Klik hier voor de uitslagen van de lijnencompetitie.


De lijnenkampioenen van donderdag, vlnr Wytze van der Meer, Bert Loos, Bertus Tijsen, Greet Koster, Piet van der Poel, Lies Jacobs en Koos Meester

Aanstaande dinsdag is er een intermezzo, dan wordt de jaarlijkse paasdrive voor leden gespeeld.
Een week later, op dinsdag 18 april, start de zomercompetitie. Daarin kan iedereen, ook niet leden, met of zonder partner, wekelijks vrij meespelen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden kan telefonisch bij Bert Loos (0227-592010) of voor 19:15 uur in café Waddenzee, Westerlanderweg 43 in Westerland.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht vanaf het monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...