Vrijgezel vermaakt zich uitstekend met biljartdames
Uitgegeven op 02-04-2017 om 12:40  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - Arie Bruin, de vrijgezel die nooit een vrouw heeft gehad, heeft al minstens 20 jaar met genoegen en tot ieders tevredenheid 14 vrouwen onder zijn hoede. De dames wisten hem te strikken voor de vrouwen biljartclub.

Die dames hadden voor Arie ter ere van zijn 90e verjaardag iets heel vermakelijks georganiseerd. De biljartsters hadden voor hun "Super Man" een heerlijke en aangename verassing in petto. Na afloop van het biljarten gingen ze met de hele club aan de borrel en trakteerden ze niet alleen Arie maar uiteraard ook zichzelf op een heerlijk drie gangen menu bij Irish Cottage de Pub op 't Verlaat.
Met een prachtige ingelijste foto en een mooi boeket bloemen brachten zijn vrouwen hun biljartmeester in de avond weer veilig en voldaan terug in Maria Mater.


Bij iedere carambole geeft Arie aanwijzingen aan de speelsters

Vanaf 1995 is Arie Bruin woonachtig in 't Veld en hij woont al weer heel wat jaren in Maria Mater aan de Oranjelaan. Hij kon het ondanks zijn vrijgezellenbestaan bijzonder goed met vrouwen omgaan en geeft nu al ruim 20 jaar nog steeds de wat oudere dames biljartles in de wintermaanden van september tot april. Als ze echt niet kunnen laten de vrouwen soms verstek gaan, maar ze vinden het iedere keer prachtig om met drie ballen en een keu onder zijn hoede aan de gang te gaan.
De meest biljartsters laten zelfs de keu in het rek staan als hij toevallig zelf een keertje verstek moet laten gaan, want zonder Arie durven en stoten ze toch liever niet.

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Postboot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...