Ontmoetingsdiners in april
Uitgegeven op 18-03-2017 om 21:33  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER WIERINGERWERF - De maand maart is nog niet ten einde maar de koks zijn al weer druk bezig met het bedenken van een 3 gangen diner voor de maand april. De diners in maart waren helemaal vol geboekt en de koks hadden er iets speciaals van gemaakt; klasse!Het ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen, jong en oud, arm en rijk, kerkelijk of niet, die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten, en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten.
De bedoeling van het ontmoetingsdiner is om eens gezellig met 8 personen aan tafel te zitten eten in plaats van alleen, en om eens andere mensen te ontmoeten.
De volgende ontmoetingsdiners staan gepland op 7 april in de Meerbaak in Middenmeer en op 21 april in het Kompas in Wieringerwerf. De aanvangstijd is 18.00 uur en u bent vanaf 17.45 uur welkom.

U dient zich wel even van te voren op te geven in de week van 24 maart tot 1 april bij Marjan Lettinga 0227 581492 of Anneke Zuidhof 0227577223. Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet, dan kunt u dat ook even melden. De kosten voor het diner zijn €5,-
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
Arbeidsmigranten in Concordia
Ja, ook deze mensen moeten kunnen wonen.
Nee, niet midden in het dorp.
Maakt mij niets uit.
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi 5drs Sport inklusief rijklaarmaak kosten
€ 4.445,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.499,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Postboot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...