Asieldier van de week
Uitgegeven op 13-02-2017 om 13:08  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Tim is een leuk zwart-wit katertje met bijzondere aftekening. Hij is gecastreerd en heeft de geschatte geboortedatum gekregen: 04-09-2003. Verschrikt en angstig werd hij door de dierenambulance gebracht, mager, triest met kale plekken.

Al tijden werd hij verzorgd door iemand in de buurt maar het verhaal gaat dat deze persoon is overleden, vandaar dat goede opvang gevonden moest worden. Zoals gezegd is zijn leeftijd een schatting, zou best kunnen dat hij nog een beetje ouder is dan de cijfers vermelden. Bij medische controle bleek dat er enig achterstallig onderhoud was van de tandjes en kiezen, aansterken was eerste prioriteit voor er behandeld kon worden. Inmiddels gaat hij zonder 3 kiezen door het leven en is alles weer netjes en schoon. Graag met de voeding rekening houden, seniorenbrokjes of beter nierdieetbrokjes. Een beetje zacht als lekker hapje is geen probleem.

Hoewel zijn huid en vacht er iets beter uit zien, gaat het herstel langzaam. Benodigdheden zijn: geduld met veel liefde en goede zorg! Naar mensen is Tim voorzichtig, onzeker. Hij weet niet zeker of onbekende handen goed nieuws zijn of misschien toch iets slechts betekenen. Gedrag dat we vaker zien bij katjes die een tijdlang op straat hebben geleefd. Gelukkig weten we ook dat met geduld (daar is het woord weer) en het bieden van vertrouwen in kleine stapjes vooruitgang geboekt gaat worden. Een drukke omgeving met kleine kinderen is een minder goed match. Andere katten zijn geen probleem, natuurlijk passend bij Tims karakter en leeftijd. Of hij samen kan wonen met een hond is niet bekend en afhankelijk van de match.

U heeft een warm plekje in uw huis en in uw hart waar Tim van harte welkom zou zijn? Kom kennismaken; we zien u graag!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Arbeidsmigranten in Concordia
Ja, ook deze mensen moeten kunnen wonen.
Nee, niet midden in het dorp.
Maakt mij niets uit.
  
Occasions
Te koop Volkswagen 1.2 TSI Comfortline
€ 12.750,-

Subaru Trezia 1.3 VVTi Comfort inklusief afleverkosten
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Den Oever, Hoftraat begin Zeestraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...