Nieuwsbulletin Sportcentrum Wieringen
Uitgegeven op 06-11-2016 om 14:13  |  link  |  bewaar  |  print



Besturen SSW: Dagelijks Bestuur en Raad van Toezicht.
De openstaande vacatures zijn alweer ingevuld.
Het DB bestaat nu uit Gerjan Doeschot (voorzitter), Marco Dikken (secretaris), Henk Beets (penningmeester) en Richard Spruit (namens de RvT).
Vervolgens is de samenstelling van de RvT uitgebreid met de Dynamic Tennis Wieringen en heeft het bestuur een nieuwe voorzitter met name Simone Folkertsma en secretaris met name Ad Bogert; tevens hebben alle deelnemende verenigingen weer een vertegenwoordiger.
Daarmee zijn beide besturen compleet en kunnen we de nieuwe plannen weer met elkaar vormgeven. Moet opnieuw een mooi seizoen gaan worden met dank aan ieders geweldige inzet.

Tonegido.
De vereniging draait weer super. Onder leiding van een nieuw bestuur en een groots team van vrijwilligers zijn alle bestaande activiteiten enthousiast opgepakt en zijn nieuwe activiteiten toegevoegd. Ook financieel is de vereniging weer op orde. En langzaam neemt het leden tal weer toe.
De kantine S-T heeft men uitgebreid met een gezellig zitje buiten. En ja … .. . Sinterklaas dient zich weer aan en daarom vinden reeds nu de voorbereidingen plaats voor de verkoop van de SPECULAASPOPPEN. Een jaarlijkse traditie: lekker en goed voor de clubkas om weer de nodige leuke dingen te kunnen organiseren. U doet toch ook mee?



GV Wieringen.
Ook de gymvereniging heeft een moeizaam seizoen achter zich. Ook hier is een nieuw bestuur gevormd. Samen met de SSW en met de Rabo Bank heeft men de attributen vernieuwd en de tumbling banen vervangen; ene voor wedstrijden en ene voor recreatief. Ook bij de gym zijn weer nieuwe activiteiten opgepakt. En zie … .. . Jullie enthousiasme wordt beloond. Een geleidelijke toename van het aantal leden. En als klap op de vuurpijl de toewijzing van regionale wedstrijden onder auspiciën van de Nationale Gym Bond. Deze wedstrijden worden gehouden op beide dagen 26 en 27 november en beloven een waar spektakel te worden. U gaat hier ongetwijfeld meer van lezen. Kom ook kijken; top!
Dan nadert eind december de oliebollentijd. Daar heeft de gym ook iets op bedacht; net als vorig jaar. Opnieuw worden en dan nu in samenwerking met DOS (de gym in Den Oever) OLIEBOLLEN aangeboden en verkocht. Zelf bakken en uitventen. Gaat een gezamenlijk feest worden en ook weer goed voor de gymsport op geheel Wieringen!

Verharding complex.
Het pad langs het Tonegido veld en de speelvelden van Succes waren in de herfst een modderpoel. Dat moest een keer worden verbeterd. Tijdens de grootse verbouwing was daar geen geld meer voor. Daarom heeft de gemeente opnieuw bijgesprongen. De SSW samen met een enorme groep vrijwilligheid heeft ook dit werk gerealiseerd. Het ziet er weer keurig uit; en vanaf nu kunnen wij de laarzen weer thuis laten staan. Complimenten!



De dagen en de avonden worden koud, nat en winderig. En nu? Een PpT?
Voor sommige sporters is het daarom weer prettig om de sporthal op te zoeken. Natuurlijk kunt u met de bestaande verenigingen meedoen. Mogelijkheden zijn er genoeg. Maar u kunt ook zelf wat leuks doen; zelf uw tijd bepalen en spelen wanneer het u uitkomt. Vraag een stel vrienden of vriendinnen en u kunt lekker vrijblijvend spel doen. Een potje voetballen, handballen of basketballen; maar ook badminton, dynamic tennis en last-but-not-least gewoon tennis. Met regelmaat worden er ook lessen gegeven. Door de verenigingen zelve, ook door Sportservice en in prive. Een voorbeeld, op het moment zijn er veel activiteiten met tennis. En zo zijn er nog veel meer activiteiten mogelijk. Lekker actief blijven en ook anderen voor uw sport interesseren. En … .. . een koppie toe in de kantine.
Om die reden geeft de SSW Passe par Touts uit. Deze PpT gelden voor een heel seizoen en zijn voor geringe kosten van € 65,00 per persoon aan te vragen. De attributen zijn gratis beschikbaar. Overdag is er nog genoeg ruimte en soms ook avonds en in de weekenden. Vraag eens naar de spelregels en probeer het uit.

Hondenvereniging.
De hondenvereniging is gestopt. Het was al enigszins passen-en-meten. Toch was er uiteindelijk voor alle partijen een passende oplossing gevonden. Echter, kort daarna kwamen er klachten van geluidsoverlast binnen. Dat werd uiteindelijk de doorslaggevende reden om de samenwerking te stoppen. Jammer, maar uiteindelijk onvermijdelijk.

Toegangshek.
Nou ja. Hebben we bijna alles tiptop klaar rijdt er nu een onverlaat het toegangshek kapot. Wij weten inmiddels wel zijn naam; zijn naam is Haas. Maar dat is niet genoeg. Wellicht weet een van u mogelijk iets meer. Laat het dan even weten. Zo moeten wij niet met elkaar en elkaars spullen om willen gaan en dat willen wij graag corrigeren.

Tafeltennis.
De start van het tafeltennis is uitgesteld. Om reden van een grootse inzet van vrijwilligheid aan de realisatie van de HEIDENSE KAPEL in Stroe, waar een aantal van de tafeltennissers aan deelnamen. Inmiddels is de bouw van de kapel afgerond en staat er een werkstuk om trots op te zijn. Opnieuw volledig in vrijwilligheid gerealiseerd. Dan nu is het tijd voor een welverdiende openingsborrel. Kom eens kijken. Tja … .. . alweer; maar er gebeuren ook zo veel mooie dingen op Wieringen.
Maar wel is het tafeltennis dus vertraagd. Nu is de start in januari gepland. Eerst het toernooi van de tafeltennisnacht (14 januari) en dan de start (eind januari).

Namens het Dagelijks Bestuur SSW en alle deelnemende verenigingen.
Gerjan Doeschot, gj.doeschot@quicknet.nl.

De deelnemende verenigingen van de SSW.
Nog even op een rij: Handbal Tonegido, Veldvoetbal Succes, Zaalvoetbal Succes (Vml. Formido en Harmonie), Basketbal Break Out 88, Gym GV Wieringen, Biljarten Steeds Beter en De Durpers, Badminton De Tegenpartij, Judo Asahi San, Dynamic Tennis Dynamic Tennis Wieringen.
Nieuw: Bewegingssport De Bargetters.
In oprichting: Tafeltennis, Jeu de Boules.
(advertentie)
Actueel...
19-04-2024 Foto van het weekend
18-04-2024 Hollands Kroon heeft nu ook een kinderburgemeester
18-04-2024 Kerknieuws
18-04-2024 Bloemendagen Anna Paulowna 20 tot en met 24 april
18-04-2024 Informatieavond mogelijke opvang asielzoekers Wieringerwerf
18-04-2024 Kazemattenmuseum doet mee aan het Verdedigingserfgoed weekend
18-04-2024 Still Be Loved
18-04-2024 Hippo Feesten 2024
18-04-2024 Koningsdag 2024
17-04-2024 Tussen Kunst en Kidz, hĂ©t creatieve doe-evenement in de meivakantie
17-04-2024 Stichting TechValley en Rabobank versterken samen de maakindustrie in Noord-Holland
17-04-2024 Brunel Solar Team bezocht Wiringherlant
17-04-2024 Cursistenexpositie in De Keesschuur
17-04-2024 Schildercursus in de Cultuurschuur
17-04-2024 Vragen aan het gemeentebestuur van Hollands Kroon
17-04-2024 Zondag 21 april open dag bij Boel-Skik’92
17-04-2024 Petra zingt op Koningsdag bij cafĂ© Waddenzee
17-04-2024 28 april lezing in de Cultuurschuur
17-04-2024 Wieringse ook dit jaar met gedicht in Poldertuin
17-04-2024 Rondje om
17-04-2024 Verjaardagsbomen opgefleurd
17-04-2024 Meivakantie in Kasteel Radboud
17-04-2024 Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer
17-04-2024 Extra subsidie beschikbaar voor gratis duurzaamheidsadvies dorpshuizen
17-04-2024 Gemeenteraad te gast in Wieringerwerf, volgende halte is Slootdorp
17-04-2024 LADA komt met politieke vragen n.a.v. ontwikkelingen wonen in De Harmonie
17-04-2024 Dankbetuiging de heer Van der Poel
17-04-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
16-04-2024 Gezocht
16-04-2024 Start sloop Henricus school en judogebouw
(advertentie)
Occasions