Asieldier van de week, Tommie
Uitgegeven op 29-08-2016 om 17:31  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Asieldier van de week namens 't Schuthok in Den Helder.


Tommie is een knappe cypers met witte kater, inmiddels gecastreerde kater, met geschatte geboortedatum: 03-03-2015. Eigenlijk liep hij al een poosje bij de vinder in en om huis, keurig aangemeld destijds bij Amivedi maar geen baasje bekend. Na een poosje voelde hij zich zo thuis dat hij een beetje bazig ging doen tegen de eigen kat(ten) waardoor het toch minder gezellig werd. Hoogste tijd voor een permanente woonoplossing.

In de open kattenkamer lijkt Tommie rond te lopen met een zelfverzekerde houding, deels is dat ook zo, deels is dat een beetje stoerdoenerij. Wordt het een beetje spannend, zoekt hij snel een veilig plekje om binnen no-time tevoorschijn te komen want even knuffelen was toch wel erg gezellig. In principe gaat hij redelijk goed om met de andere katten in de kattenkamer. Met Snooky, een katje met karakter, heeft hij een stevige aanvaring gehad en daarmee weet een ieder wat hij of zij aan elkaar heeft (ze ontwijken elkaar om conflicten te voorkomen). Samen met katten plaatsen? Het is niet onmogelijk, wel een kwestie van goed matsende karakters om onenigheid te voorkomen. Hoe zijn omgang is met honden is niet bekend.

In alle situaties dat u iets van hem wilt wat hij niet ziet zitten, denk bijvoorbeeld aan een bezoekje bij de dierenarts, vervoer in een reismandje, kan het zijn dat Tommie in de stress schiet en dan moeizaam reageert. Met een beetje tact is veel mogelijk. Een omgeving met iets oudere kinderen is een prima optie, een meer volwassen leefsituatie is ook okÚ.

Een beetje eigenwijs en vooral erg gezellig, de omschrijving zou zomaar bij Tommie kunnen passen. Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken; u bent welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouw sluizen Den Oever 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...