Minuut van Succes
Uitgegeven op 19-08-2016 om 20:26  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het is het weer mogelijk om uw minuut van Succes voor het komende seizoen vast te leggen. Het spel voor een ieder die Succes een warm hart toedraagt. Ook dit seizoen wordt een ieder de gelegenheid geboden om vanaf 20,00 minuten te 'kopen' voor de thuiswedstrijden van Succes 1 in de gehele competitie 2016-2017. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal 50,00 per wedstrijd, wanneer Succes 1 in hun minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel. U steunt daarmee de club plus het maakt voor uzelf de thuiswedstrijden van Succes 1 nog spannender.

Voor het komende seizoen wordt er weer een mooi doel aan de opbrengsten gekoppeld. Op het A-veld gaan nieuwe (doorzichtige) dug outs komen. En dug out wordt gesponsord door de club van 100. De andere dug out zal deels vergoed worden door de volledige opbrengsten van dit spel.

Hoe werkt het?
Voor 20,00 euro bent u voor alle thuis competitiewedstrijden in het seizoen 2016-2017 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een e-mail te sturen naar petersteigstra@quicknet.nl of via een enveloppe in de brievenbus van de deur van Akkermantje 24 te Hippolytushoef. U geeft aan welke minuut u graag wilt kopen. Tevens graag opgave van uw telefoonnummer en adres waar de prijs kan worden afgegeven.

Vaststellen minuut:
Wanneer Succes 1 een doelpunt maakt, geeft het scorebord een tijd aan. De juiste minuut is het aantal minuten dat het scorebord aangeeft verhoogd met 1 minuut. Want zolang het scorebord op 0 staat, loopt namelijk al wel de eerste minuut.

Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.
Wanneer Succes 1 een doelpunt in de extra tijd maakt van de eerste of tweede helft, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten word je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten minuut 45 en minuut 90 voor 40,00 te verkopen.

Prijs:
Bij iedere competitiewedstrijd van Succes 1 is 50,00 te winnen. Indien Succes 1 meer dan 1 doelpunt scoort, wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Succes 1 niet scoort wordt geen prijs uitgekeerd en gaat dit bedrag volledig naar de nieuwe tribune. Voorbeeld: Succes scoort 1x, uitbetaling van 50,00 aan 1 eigenaar. Succes scoort 4x, uitbetaling van 12,50 aan vier eigenaren.

Minuut kopen:
Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. U bent er dus zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd. U kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Wanneer uw minuut naar keuze al door iemand anders is gereserveerd zullen wij met u contact opnemen voor een nieuw te kiezen minuut. De tijd van verzending van uw e-mail c.q. inlevering van uw enveloppe geeft aan wie het eerste recht heeft op de betreffende minuut. Wie het eerst komt die het eerst maalt. U ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

Betaling:
De betaling dient plaats te vinden voor start van de eerste wedstrijd van het seizoen. U kunt uw betaling contant voldoen bij Peter Steigstra, Akkermantje 24 te Hippolytushoef. Let erop (!) dat u dit tijdig doet, dus vr de start van de eerste competitiewedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt uw reservering en worden de minuten vrij verkocht.
Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar petersteigstra@quicknet.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Toyota Auris 1.8 Hybrid Executive !!17.300 km!!
€ 14.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Caf Halfweg Afsluitdijk. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...