De Aap bestaat 70 jaar: tijd voor een feestje!
Uitgegeven op 17-08-2016 om 14:16  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Jongerenvereniging De Aap bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar. Reden voor het huidige bestuur om een groot feest of misschien beter gezegd, een reünie te organiseren. Om echt het oude Aap-gevoel te krijgen, zijn er ook oud-Aap’ers bij de organisatie betrokken.

Zaterdag 3 september 2016 is er de gehele middag en avond vermaak voor jong en oud. Voor Aap’ers van nu en Aap’ers van toen. Het plein en de straat voor J.V. De Aap en het pand van J.V. De Aap zal dienen als het evenemententerrein van die dag.

Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Met als meest opvallende activiteit: het touwtrekken! Ja, je leest het goed, het touwtrekken is na al die jaren weer terug. Dus zoek je oude team bij elkaar en doe mee! Misschien komen er ook nu weer Ark’ers op rolschaatsen aan…je weet het nooit. Uiteraard mogen ook nieuwe teams zich opgeven, zowel dames- als herenteams zijn welkom. Een team bestaat uit 7 deelnemers. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar aaptouwtrekken@hotmail.com.

Mocht je in het bezit zijn van leuke foto’s, filmpjes, krantenberichten of misschien wil jij je dierbaarste herinneringen wel met De Aap delen? stuur deze dan naar pr@jvdeaap.nl. Zo gaat de geschiedenis van De Aap niet verloren. Er zijn al vele fantastische inzendingen geweest. Daarvoor wilt het bestuur van De Aap iedereen ontzettend bedanken. Voor meer informatie over het evenement zie ook www.jvdeaap.nl of zoek Jongerenvereniging De Aap op via Facebook.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...