FIT4FUN en RUN4FUN in Hippolytushoef
Uitgegeven op 16-08-2016 om 12:46  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vanaf 5 september outdoor challenge Fit4Fun nieuw in Hippolytushoef.

FIT4FUN is een mix van Bootcamp en HIT (High Intensity Trainingen). Doel is het verbeteren van je algemene fitheid door middel van intensieve workouts op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. De workouts worden buiten gegeven waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals kettlebells, wreckbags en weerstandsbanden. De trainingen zijn daardoor ook zeer geschikt voor mensen die hun houding willen verbeteren.De lessen worden gegeven door HBO-gekwalificeerde trainers die nog deze zomer speciaal zijn opgeleid voor het geven van kettlebell trainingen. Verantwoord bewegen en plezier hebben in je sport vormen de belangrijkste uitgangspunten.

Er wordt getraind op maandagavond om 20.00 uur en/of op woensdagavond om 19.00 uur. We werken met groepen van maximaal 12 personen om een goede persoonlijke begeleiding te kunnen geven. Je kunt altijd instappen per 1e of 15e van elke maand.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in, want vol is echt vol. Stuur een mail naar info@sportmassagehollandskroon.nl
Heb je vragen over deze trainingen of wil je een advies? Neem dan contact op met Pascal (06-46053246)


Run4Fun vernieuwd
De populaire cursussen voor beginnende- en gevorderde hardlopers in Hippolytushoef stoppen in hun huidige vorm. Sportmassage Hollands Kroon gaat vanaf september verder met Run4Fun1 en Run4Fun2. De trainingen zijn vernieuwd en nog verder aangepast aan het individuele niveau van de hardloper.

Run4Fun1 is gericht op beginnende lopers en op lopers die circa 3 tot 5 kilometer kunnen of willen lopen. De intensiteit is hier dusdanig op aangepast dat de training echt voor iedereen is vol te houden. Nooit meer het gevoel dat je altijd als laatste loopt maar trainen op je eigen niveau.

De hardlopers die van meer uitdaging houden of gericht voor een doel willen trainen (5 kilometer loopjes of meer), kunnen aansluiten bij de groep Run4Fun2. In deze groep wordt er iets fanatieker getraind en ligt de intensiteit van de oefeningen een stapje hoger dan bij Run4Fun1.

Uiteraard word je in beide groepen professioneel begeleid door goed opgeleide hardlooptrainers.. Plezier hebben in de trainingen en gezond, verantwoord hardlopen vormen in alle trainingen de uitgangspunten. Vanaf maandag 5 september om 19.00 uur starten de trainingen Run4Fun2.
Run4Fun1 start op dinsdag 6 september om 20.00 uur. Je kunt altijd instappen per 1e of 15e van elke maand.

Wil je je Fit4Fun lidmaatschap combineren met je Run4Fun training? Dat is mogelijk tegen gereduceerd tarief.

Mocht je een gratis advies willen hebben over welke groep het beste bij jou past, neem dan contact op met Pascal via info@sportmassagehollandskroon.nl of telefonisch / WhatsApp 06-46053246. Het is ook mogelijk een uur personal training te boeken tegen gereduceerd tarief om te beoordelen welke training het best bij jou past.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Ansichtkaart Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...