Summer Event 14 augustus rundveemuseum Aartswoud
Uitgegeven op 02-08-2016 om 15:25  |  link  |  bewaar  |  print

AARTSWOUD - Het Rundveemuseum in Aartswoud is op zondag 14 augustus tussen 11.00 en 16.30 uur het decor van een Summer Event. In en rond het museum staan kramen en standhouders met diverse natuurlijke producten die betrekking hebben op de agro-wereld. Dat sluit natuurlijk mooi aan bij de basis van dit unieke museum.


Op de verdieping in het Museumgebouw is een nieuw onderdeel aan het museum toegevoegd. Het heeft de naam het ‘Koeienlab’ gekregen omdat hier duidelijk wordt dat het inwendige van een koe een hele ingenieuze machine is. Wat gaat er in en hoe gaat dat dan verder tot melk als eindproduct? En wat gebeurt er daarna?

Op het terrein zijn de hele dag leuke activiteiten, ook voor kinderen. De kramen hebben bijzondere spullen zoals o.a. boerenbenodigdheden en een uitgebreide verzameling miniatuur landbouwwerktuigen van een landelijke club. Ook is er allerlei lekkers, moois en nuttigs te koop. En na een bezoekje aan het museum zijn de begeleide weilandexcursies naar de koeien een vast onderdeel voor de bezoekers, dus zeker ook op zondag 14 augustus!
Genieten van wat de natuur te bieden heeft: daar draait het om tijdens het Summer Event.
Het Rundveemuseum Aat Grootes is te vinden op Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt 3 euro, kinderen vanaf 4 tot 12 jaar betalen 1,50. Vrienden van het museum hebben vrij toegang.

Voor meer informatie: www.rundveemuseum.nl
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Primulastraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...