Verbouwing De Ontmoeting
Uitgegeven op 27-05-2016 om 11:42  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Het huidige gemeentehuis in Anna Paulowna wordt vanaf 1 juli verbouwd. Dit betekent dat deze plek tijdelijk niet meer kan worden gebruikt voor (kosteloze) huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties. Ook het college en de gemeenteraad kunnen tijdelijk geen gebruik maken van De Ontmoeting.Hiervoor zijn onderstaande tijdelijke oplossingen bedacht.

Tijdelijke huisvesting college
Het college werkt vanaf maandag 4 juli in Wieringerwerf in de locatie aan de Brinkweg 17. Dit is het voormalige kantoor van de Rabobank. Vanaf augustus kunnen ook de medewerkers van Hollands Kroon gebruik maken van deze locatie. Verwacht wordt dat het nieuwe bestuurscentrum in De Ontmoeting in Anna Paulowna in februari 2017 gereed is. Dan verhuist het college terug naar dit gebouw.

Tijdelijke vergaderlocatie gemeenteraad
De gemeenteraad vergadert vanaf september in de raadzaal van de gemeente Medemblik (Dick Ketlaan 21 in Wognum). Alle voorzieningen die nodig zijn voor de vergaderingen zijn hier aanwezig. Om die reden is dit de meest geschikte en voordelige oplossing om hier tijdelijk gebruik van te maken. Omdat de gemeenteraad van Medemblik op donderdag vergadert, verschuiven de vergaderingen van Hollands Kroon naar de dinsdagen.

Tijdelijke locatie huwelijksvoltrekkingen/partnerschapsregistraties
De alternatieve locatie voor kosteloze voltrekkingen/registraties is vanaf maandag 4 juli eveneens aan de Brinkweg 17 te Wieringerwerf. Als officiŽle trouwlocatie is tijdelijk de Nederlands Hervormde kerk aan Molenvaart 21 in Anna Paulowna beschikbaar.

Verhuizing publieksbalie
Vanaf 15 juni 2016 verhuist onze publieksbalie voor onbepaalde tijd naar de Molenvaart 67 in Anna Paulowna (voormalige Rabobank naast de Hema). Klik hier voor meer informatie.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Inhuldiging Beatrix 1980 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...