Tonegido ziet lang gekoesterde wens in vervulling gaan
Uitgegeven op 22-05-2016 om 19:28  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Handbalvereniging Tonegido had al jaren een grote wens: een digitaal scorebord! De sponsorcommissie van Tonegido schreef de Rabobank aan met de wens om voor het 70 jarig bestaan van Tonegido in 2015 kans te maken op een bedrag uit de Raboton waaruit de Rabobank jaarlijks verenigingen steunt.

Zij uitten de wens dat het scorebord tijdens het 70 jarig bestaan onthuld zou worden door een lid vanaf het eerste uur en erelid (benoemd tijdens het 25 jarig bestaan van de club): Anne Oldersma.


Anne Oldersma onthult met zijn achterkleindochter het scorebord

Dit vond de Rabobank een hele leuke wens en Tonegido ontving een groot bedrag om het doel te realiseren.
Het bord kon met korting worden aangeschaft via Teamsport uit Winkel, maar hij moest ook nog ergens opgezet worden en de achterkant moest nog worden afgewerkt. Voor het bord geplaatst kon worden moest er ook flink wat graafwerk verricht worden en stroom aangelegd richting ballenhok.
Bij al deze werkzaamheden kreeg Tonegido belangeloze hulp van haar sponsors Loonbedrijf
de Jongh en Abuco. Door wat vertraging en de tussenkomst van het binnenseizoen werd het wel een jaartje later, maar dat mag de pret niet drukken.
Het digitale scorebord werd vandaag officieel geopend door Anne Oldersma. Hij werd geholpen door zijn achterkleindochter en tevens handbalster Janneke Loonstra.Anne is wekelijks op het handbalveld te vinden om zijn 3 kleindochters en 2 achterkleindochters te zien handballen. Hij is ook (ooit zelf een fanatiek handbalspeler) groot fan van het Herenteam, waarbij hij ook alle thuiswedstrijden van de partij is.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Wieringer historie:
Wieringen 1909 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...